že ľudia sú úplne dementní kokotní a jebnutí a nechcem mať bližší vzťah či už kamarátsky či aký s nikým na svete.. radšej skapem sama s 555 mačkami ako s človekom
ze mam zavireny mobil a neviem ako ho vyliecit..nejde mi to..odinstaloval som vsetky aplikacie a stale najde chyby..je v celom mobile vcetne sd karty..
že nemám výsledok zo skúšky a že som sa v tomto daždi tri hodiny musela jebať po vonku a fotiť veci a premokla som do troch vrstiev oblečenia pod kabátom!
celý tento zasraný deň ma nasral, ešte aj tam dole museli nasrať tému Depresívne PIESNE kde som musela ako zasratá piča prispieť svojimi depresívnymi pesničkami, ktoré som si predtým samozrejme musela aj pustiť, inak by som sa z toho celá zasrala...a hádajte čo, ozaj som sa mohla radšej celá zasrať ako si ich pustiť
.. a dopredu ma nasiera ze dnes asi nestihnem docitat Hamleta a zajtra ma ucitelka zdrbe za projekt z vytvarnej + som si zabudla v skole ucebnicu z nemciny takze sa nemozem ucit aby som si opravila dvojku, neviem kde mam podklady na dramatiku a zajtra musim ucitelke predviest scenku s ktorou mam ist na vystupenie do ms-nic teda nemam pripravene. A este musim prerobit sloh aby sa mohol poslat na sutaz a na to fakt neviem kedy budem mat cas.
To by bolo asi tak vsetko.
Juj a este to, ze ma kazdy dnes ponukal cipsami a bagetami a co ja viem cim.. pri tom keby som nebola na mensej diietke tak to nikto nerobi!
@petushiq18 ako tie kľúče to som absolútne nepochopila akože obviňovať niekoho,že schoval kľúče (ktoré ona nemôže nájsť) kvôli tomu, že sa smeje (keď sa smeje väčšinu života) je trocha na hlavu...
@lentrd..sakra išla som označiť seba, ale som lenivá to vymazať
@petushiq18 no..ja kukám, že čo? za chvíľu si zasadne už aj na mňa..a ten štvrtok, to akože som nepochopila, alebo ani to, čo riešila za ten vlak s tebou
ze som dnes mala ist na skusku a radsej som si povedala ze sa vyspim a prenesem si ju do dasieho roka lenivost na maximum. a este ma sere ze nemozem zjest tortu ktoru mi mama urobila a namiesto toho davam tretiu uhorku
@uspavanocka fúúha, to na akú školu chodíš, že si veselo prenesieš skúšku. u nás je peklo niečo prenášať a nikto si nedovolí neísť na skúšku a spôsobiť si prenášanie lenivosťou
dosť skoro, keby ti to tak povedala vo štvrtok na matike, to by bol vrchol. To ja tiež nechápem..a trčať tam, keď všetci pôjdu domov zo školy, len HIV nemusí, akože nech ide do..preč
@uspavanocka ja viem, že si myslela celý predmet. ale my sme proste takí šťastní, keď všetko dáme a nič neprenášame. napríklad ja som teraz prenášala z druháku skúšku lebo som hlúpučká a proste 3týždne som sa na ňu pomaly učila a skoro som sa z nej posrala.
@greyness jaj no aj ja by som bola stastna keby to dam vsetko ale uz mam asi nejaky blok vobec sa nedokazem ucit, vzdy ked mam mat skusku mi akurat vycadza ze mam byt cely tyzden v praci a nevychadza mi to. a neni to nic tazke takze by to nemal byt problem o rok.dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
do pici -.-
a ešte, že furt nemám výsledky z jednej skúšky a furt chodím do maisu a furt nič! musí byť zelený!!!! musí!!!!
inak nič veľmi asi zatiaľ
..celý deň ležím, chorá som.. pijem čajík, čítam si..
no komu je lepšie ?
nechapem..
.. a dopredu ma nasiera ze dnes asi nestihnem docitat Hamleta a zajtra ma ucitelka zdrbe za projekt z vytvarnej + som si zabudla v skole ucebnicu z nemciny takze sa nemozem ucit aby som si opravila dvojku, neviem kde mam podklady na dramatiku a zajtra musim ucitelke predviest scenku s ktorou mam ist na vystupenie do ms-nic teda nemam pripravene. A este musim prerobit sloh aby sa mohol poslat na sutaz a na to fakt neviem kedy budem mat cas.
To by bolo asi tak vsetko.
Juj a este to, ze ma kazdy dnes ponukal cipsami a bagetami a co ja viem cim.. pri tom keby som nebola na mensej diietke tak to nikto nerobi!
A potom, to že pršalo, na to mám jed keď je zima a január nech je zima, nech si prší cez leto.
a súhlasím, kks zas mi také nervy spravila, krava
@petushiq18 no..ja kukám, že čo? za chvíľu si zasadne už aj na mňa..a ten štvrtok, to akože som nepochopila, alebo ani to, čo riešila za ten vlak s tebou
ževraj som si mala už skôr zariadiť,aby mi vlak šiel neskôr.. to inak hovorí dva dni pred krúžkom? vôbec nechápem O___o
boha ešte že piatia hodina nebola matika -.-"
dosť skoro, keby ti to tak povedala vo štvrtok na matike, to by bol vrchol. To ja tiež nechápem..a trčať tam, keď všetci pôjdu domov zo školy, len HIV nemusí, akože nech ide do..preč
tmw..tá by mala jej blbé poznámky na teba.. "
nechoď tam ! nikto nejde ona si tam môže sadnúť a pouvažovať nad sebou
lebo ja aj tak nemôžem.. Blaža a Miša nehrozí...Vladko tiež...
asi tak. by som jej potom asi povedala aj to čo by som nemala -.-"
ani Vlado nejde? ok spolusediaci nejde, tak ani ja aký mám dôvod (neoficiálny) ?
to ja mám v pláne jej tak zo srdca vynadať, keď budem odchádzať z našej školičky
a Dano (@dany39 ) mi teraz napísal, že už len 6 týždňov do Monitoru, ja kukám, že ČOOOOOOOO? kks, to už len tak málo?
chcela si povedať môj spolusediaci !
šak kedy sme mali my normálny dôvod
si zapálim s Mišou,Martinom a Vladom pred ňou :3
čoooo? nejak rýchlo to uteká :/
na krúžku môj
ehm..ERROR odpoveď nenájdená
áno a Blažen a s Mišou sa začnú smiať jej do xichtu
tmv ach..nejak sa mi to vymklo z pod kontroly
on ma takto hromadne podvádza!? to si zapamätám! :´(
DDD dostali sme skrat
aj so mnou!
šak furt len počítaš týždne do našej ďalej brigády!
nežiarli
mozgový
ty budeš fajčiť, zadusila by si sa
správne a ptm mi veci unikajú pred nosom a nežijem v prítomnosti (pekná téma na blog)
pilinový!
len aby si sa ty nedusila
vidíš!
tak, správne vravíš
že váhaš, a jak
ticho tam DDDD
možno napíšem, nwm ale ja zisťujem, že ja som z tej sloviny úplne tupá, šak ja som tento monitor vôbec nevedela
ja nič nevravím!
prídeme za "šéfinom" na konci roka s českým alkoholom
nie si sama ale to nie je nič nové
no jo no
tak nevrav
prečo s českým? šak nech nás ešte vidí, dosť, že už má dioptrie
DDD že L.B. SJ - 70% DD MAT - 69% DD
vážne!
šak ale už nás nebude učiť hlavne že na SC mohol mať český!
- 69 ? :
ok
ale na SC by nemusel byť slepý mal český?
jj ak sa to dá
ja hovorím úplne vážne -.-"
šak ale na SC máme Maxiána,O.J. a Míšu! on nás zaujímať nebude už
takže to ti šéfino vybavil ?
» www.birdz.sk/webka/smartboy/...
dobre
vidíš to je fakt, tak ale platiť nám bude šéfino
nie to zas nie
ale on nás neplatí ! on nám peniaze len odovzdal..
chápem.. len hento,čím si sa pochválila v TS,že? (Rofl)
ja už neviem, s čím ti verím a neverím, lebo som zabudla o čom to je
ale platí nás, šak šéfinko nás zamestnal, tak nás aj platí
asi hej nwm už