Co/kto ta dokaze najcastejsie vytocit a preco??:.. aju pre malickost??. aleboo to musi byt neco naozaj vazne??,.....napiste tu vsetko.. co ta za tvoj zivot dokonale nadzubalo.... ....
keď mám zlú náladu tak všetko a všetci .Hlavne keď do mňa začne niekto rýpať.. má blbé reči alebo blbé narážky na niečo.. najviac ma vedia vytočiť moji rodičia ale aj niektorí kamaráti
ked mám zlu naladu tak ma vie nahnevat vsetko.aj uuplna blbost ma vytoci...posledne ma nahnevala profesorka ktora mi planuje dat horsiu znamku na vysvedcku ako kamoske i ked mam lepsie znamky..
Každá blbosť...keď mám zlú náladu vytočí ma úplne všetko...a keď mám náladu dobrú tak ma nenasere nič...
Dnes som mala tú zlú... a chcela som si prekopírovať videá z kamery do PC a ten jebnutý program sa mi stále zasekával a keď mi označil videá ako skopírované tak tam vôbec neboli...no to som myslela že rozbijem ten notebook
Mňa dokážu nasrať len tí ľudia, na ktorých mi záleží... Ostatných veľmi nevnímam... Ale najviac nedochvíľnosť a ignorácia, pretože neviem, čo si mám potom myslieť...
ked sa na mna niekto urazi a ked sa spytam co sa deje povi mi ze nic...a potom az po dlllhom case mi povie preco sa hneval a nakonec je to uplna kravina ale klamstvo
alebo ked nieco robim a mama dojde ze uprac si hento a toto
nevytáčajú ma ľudia okolo, vytáča ma už len to, že som naivná a že som schopná ešte niekomu medzi týmito pseudoľuďmi veriť, pretože je jasné, že každý sa raz pekne vyfarbí... Teda fakt česť tej jednej jedinej výnimke, ktorá mi zatiaľ dokazuje, že jej verím právom.
Hodina informatiky, už asi štyrikrát som revala od zlosti.
Spolužiak nevie ani strčiť USB do správneho otvoru, nerozozná pravé tlačidlo myši od ľavého, a VKUSE sa nahlas sťažuje, aké je to všetko na chuja a že on sedí na nejakom starom počítači, lebo jemu proste nič nejde...pričom má počítač cca. od 6 rokov doma...trhám si vlasy, keď počujem to jeho "jaký do boha tento počítač?však tu nič také nie je!".
ale inak ma vie vytocit v prvom rade brat, potom mama..
naserie ma ked sa ucim a aj tak pokaslem pisomku ci odpoved.. ked mi mama uprace nejake moje veci (uz ich nikdy nenajdem...)...ale v podstate je vela veci co ma dokazu rozhodit.
ja som občas dosť náladová a keď mám zlú náladu,dokáže ma naštvať aj úplna maličkosť a keby vedeli čítať ľudia myšlienky práve v takýchto dňoch,myslím,že by som bola bez kamarátov
som ale alergická na ľudí,čo majú viac sebavedomia ako rozumu a stále vás budú poúčať o svojej pravde,poznám pár ľudí,ktorým keď poviete názor odlišný od toho ich,tak vás začnú ponižovať a hrať sa na "Boha"
a ešte ľudia,čo si neplnia svoje povinnosti a potom sa to snažia hodiť na každého okolo nich,alebo sa neustále na niečo vyhovárajú.Tak keď už som niečo neurobila,aspoň sa priznám,že som bola lenivá,alebo sa mi nechcelo,nie sa vyhovárať na všetko možné,len nie povedať pravdu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
dá sa to použiť proti mne
hahaha
Dnes som mala tú zlú... a chcela som si prekopírovať videá z kamery do PC a ten jebnutý program sa mi stále zasekával a keď mi označil videá ako skopírované tak tam vôbec neboli...no to som myslela že rozbijem ten notebook
ale aj maličkosti...ak nezoženiem niečo v obchode..alebo hocičo...
ja som proste cholerika vytočím sa strašne rýchlo a často...
no nedokážem sa dlho hnevať tak maximálne dve hodky..heh..
najdlhšie som bola nasratá asi dva dni...
ale keď ma niekto vytočí...tak potom za seba neručím..som strašná mrcha...lol
alebo ked nieco robim a mama dojde ze uprac si hento a toto
o čom bárčo ?
o simsovi dejfó
ked ma niekto zobudi zo skveleho sna potom mam cely den v p***,
alebo ked namna niekto uchylne cumi to sa mi stava vacsinou v autobuse.
ked mi seka pc a zrazu sa vypne to mam uz pomaly srdcovy kolaps
inak to sú len také dochvíľne vytočenosti, ak ma nasere niekto, na kom mi nezáleží.
ľudská hlúposť a netolerancia. najviac úplne.
Potom kopec ludí, ale ked je to niekto pre mna dolezity, tak ma to aj trapi. na ostatnych sa ja mozem vykaslat.
A ešte: pokladníčky v jednote, študijné oddelenie, že sa z bankomatu nedá vybrať 5 eur, smrad vo vlakoch....
Spolužiak nevie ani strčiť USB do správneho otvoru, nerozozná pravé tlačidlo myši od ľavého, a VKUSE sa nahlas sťažuje, aké je to všetko na chuja a že on sedí na nejakom starom počítači, lebo jemu proste nič nejde...pričom má počítač cca. od 6 rokov doma...trhám si vlasy, keď počujem to jeho "jaký do boha tento počítač?však tu nič také nie je!".
týmto ťa zdravím cica
A pár vecí, ktoré ma vytáčajú:
-keď sú otvorené dvere (dvere majú byť zatvorené, neviem, čo je na tom tak ťažké pochopiť)
-keď mi niekto uprace môj organizovaný, prehľadný chaos
-keď má mama zlú náladu a rýpe do mňa
-nenávidím tie pipky, ktoré sa smejú na každej stupidite a svojím orgazmickým smiechom pútajú pozornosť okolia
-keď mi učiteľka zoberie knihu, ktorú čítam na hodine pod lavicou
-keď je zatvorený bufet a som hladná
ale inak ma vie vytocit v prvom rade brat, potom mama..
naserie ma ked sa ucim a aj tak pokaslem pisomku ci odpoved.. ked mi mama uprace nejake moje veci (uz ich nikdy nenajdem...)...ale v podstate je vela veci co ma dokazu rozhodit.
som ale alergická na ľudí,čo majú viac sebavedomia ako rozumu a stále vás budú poúčať o svojej pravde,poznám pár ľudí,ktorým keď poviete názor odlišný od toho ich,tak vás začnú ponižovať a hrať sa na "Boha"
a ešte ľudia,čo si neplnia svoje povinnosti a potom sa to snažia hodiť na každého okolo nich,alebo sa neustále na niečo vyhovárajú.Tak keď už som niečo neurobila,aspoň sa priznám,že som bola lenivá,alebo sa mi nechcelo,nie sa vyhovárať na všetko možné,len nie povedať pravdu...
a tak