neznášam malých namyslených hip-hoperov (a celkovo malých hajzlíkov čo sa tvária že požrali múdrosť sveta)....má to 12 rokov, má to v mobile pesničku ktorej ani poriadne nechápe, že o čom je ale hlavné je, že tam počuje slová p*ča, kok*t a podobné....a potom si to papulu obtiera o môj metal milovaný bez toho aby si bol schopný preložiť jediný text
moja mama ked mi vola a zacne mi nieco vysvetlovat ako debilovi aj ked som to už sto krat robila, napr ked mam navarit... a potom este desat krat to zopakuje a ja uz mam chut vyhodit mobil von oknom
a dosla som k dalsej veci co ma dokaze nasrat... ked mame 1500 krat poviem:"mami, kupuj tesco kecup, na to aky je lacny je velmi chutny" a ona kupi 3 flase nejakej polskej sracky co ani nie je cervena, ale orandzova!!!!
vsetci nad 40 su jebnuti, bud maju nejake komplexy, alebo si myslia, ze mladych musia poucovat, alebo ze maju nejaku nekonecnu mudrost, alebo si uz davno prepili vsetky mozgove bunky, nic si z toho nerob, aj ty budes raz taky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Spolužiačky, ktoré majú v hlavách nasraté.
Ľudia, ktorí odsudzujú druhých, jediné, čo vedia je vynadať, spraviť z druhého trosku, vzbudiť výčitky a nazývajú to pomocou.
Pokrytci, ktorí vynímajú seba zo zloby a svietia na seba pomyslenú svätožiaru dokonalosti.
Mama, ktorá ma má za kurvu, ktorá hľadá útechu v posteli.
ľudí, čo čumia na druhých a na seba sa nepozrú.
skoro celý hlúpy systém, ktorý vládne svetu.
Neprirodzene obmedzení ľudia.
agresori.
ľudia, ktorí týrajú malé deti a zvieratá.
ľudia, ktorí si nevážia svojej rodiny a priateľov.
vyrubovanie stromov.
odpadky po uliciach.
ožraté malé decká.
malé kurvy, ktoré budú v budúcnosti šľapať cesty.
opitých ľudí, ktorí sú sprostí, agresívny, a brblú si a hovno im rozumieť.
Všeobecne ľudia...
(Labák, ktorý sa naučím pomaly aj odzadu, tak otázku z neho na teste tipujem. Labák, ktorý si iba prečítam, automaticky krúžkujem.)
A ked niečo robím pol dňa, potom niekto príjde a spraví to v priebehu pár minút ešte lepšie ako ja!
jedna veelmi mila pani na mercedese, ktoru pravidelne stretavam jazdit v rychlom pruhu 40
pisomky z prirodnych vied
povrchne sracky
dolezitost niektorych indiviui
sekajuce DVD
vypadok prudu
ked je na obed nieco co nemam rada-hor sa varit!
ludia ktori sa za kazdu cenu snazia byt stredobodom pozornosti
..to be continued