akože hej, všetky tie veci ako nespravodlivosť a tak ma serú.
ale najviac ma serie to, že som na všetko sama a so všetkým sa musím vysporiadať sama a že všetci odo mňa furt prirodzene čakajú, že som proste silná a všetko zvládam.
nezamýšľam sa enmám k tomu potreby práve a nejak si smúťiť deň práve si spievam a ide uplne falzetová časť a budem ziapať ako sova s mrtvicou a budem šťastná!
@barky Blave!!!! nei si spravny sedlak, ba ani sedlakom nie si, keď neblavuješ!
nespravodlivosť - stále, to že sú ľudia neschopní a leniví urobiť niečo pre to, aby sa mali lepšia, to že sú celkovo leniví. Nemám rád ak sú ľudia sprostí, a ešte ich ospevujú v TV a všade ako nejaký kult a prosto to, že sprostosť a primitivizmus a celkovo dajme tomu nazvem to ""hriech"" je ako niečo úžasné a kto robí zle, je vlastne cool a pod.
neviem či chápete, namiesto slova hriech si dajte iné synonymum ale podstata sa nezmení, že ľudia sú sprostí, zlí a všeobecné dobro sa separuje od spoločnosti. taktiež nenávidím geekov bez fantázie a ľudí ktorých ich názory krvopotne nasledujú, nemám rád prosto ak všetko musí byť objavené, ak niekto vyvráti nejaký super fantasy mýt a vyvráti ho vedeckým tvrdením - prosto toto nenávidím a ešte ak sa na to ľudia odvolávajú
nemám rád mainstreamových ľudí bez kreativity, ktorí vtláčajú svoju nekreativitu
taktiež nemám rád chamtivosť a nenažranosť a nemám rád ani seba, lebo nemám rád ľudí ktorí na všetko nadávajú a nemajú radi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ak aj, tak mozno 5 minut, kvoli veciam, ktore su malickosti
nie, ze by tu nebolo nic, co by ma stvat mohlo - jednoducho som sa s neprijemnymi vecami zmierila, nemam rada zlost a nechcem sa na nic stvat
inak vela veci
neovplyvniteľné. plynutie času.
Hlavne tu ich sebeckost a ako si myslia, ze su panmi celeho sveta a mozu si vsetko dovolit
ale najviac ma serie to, že som na všetko sama a so všetkým sa musím vysporiadať sama a že všetci odo mňa furt prirodzene čakajú, že som proste silná a všetko zvládam.
a byť slušným a poriadnym človekom, to sa dnes nenosí.
lebo to je celé naopak.
Inak si to predstavujem, chýba mi sloboda, štve ma, že som len ďalšia naprogranovaná bytosť bez skutočnej slobody
Tento život je strašne obmedzujúci, strašne
a inak ceny jogurtov
@barky Blave!!!! nei si spravny sedlak, ba ani sedlakom nie si, keď neblavuješ!
neviem či chápete, namiesto slova hriech si dajte iné synonymum ale podstata sa nezmení, že ľudia sú sprostí, zlí a všeobecné dobro sa separuje od spoločnosti. taktiež nenávidím geekov bez fantázie a ľudí ktorých ich názory krvopotne nasledujú, nemám rád prosto ak všetko musí byť objavené, ak niekto vyvráti nejaký super fantasy mýt a vyvráti ho vedeckým tvrdením - prosto toto nenávidím a ešte ak sa na to ľudia odvolávajú
nemám rád mainstreamových ľudí bez kreativity, ktorí vtláčajú svoju nekreativitu
taktiež nemám rád chamtivosť a nenažranosť a nemám rád ani seba, lebo nemám rád ľudí ktorí na všetko nadávajú a nemajú radi.
a všetko sa dá ešte ospravedlniť ale tento bod nie
Aky to ma vsetko vyznam?
A ludia celkovo.