Ako to čo sa týka "našich ľudí" aj sú, ale kto kde bol na dovolenke, kto s kým trtkal po plese v opere, aký má stará Blažeková nový účes a podobné pičoviny... Ako ja asi nikdy nepochopím, načo toto ľudia riešia.
Haha, skoro o všetkom viem, dokonca aj video som videla. Sme normálne krajina realityshow. Keby ešte aj tá politika tak nevyzerala... Nemohla by byť normálne seriózna?
@teal niektoré veci netreba brať až tak vážne a treba občas riešiť aj pi*oviny, aby sa človek odreagoval a nenudil čo sa majú ludia len o kvantovej fyzike a rozpade častíc baviť?
To asi nie, ale vždy sa dá riešiť napríklad vlastný život... Alebo aspoň život ľudí, ktorých poznám... Alebo aspoň život celebrít, ktoré sú ozajstné celebrity, čo ja viem...
Ked som tam bol po dlhej dobe cez sviatky, tak sposob testovania.
Ako keby nikomu kompetentnemu nenapadlo vymysliet online rezervacny system s potvrdzovacim QR. A kazdemu prislo normalne sa ist postavit do rady na 2-3 hodiny v zime a dufat ze ho stihnu.
Iný škandál: mna poburuje ten magorizmus Magoroviča, ktory na vsetkych okolo seba zvaluje vinu za bordel co tu je v suvislosti s pandemiou, ktory spôsobil najmä on. A miesto riešení problému len hľadá ako to zvaliť na iného.
Ale zo spominanych asi Kollarova jazda pocas lockdownu a tie jeho kurtizany v nemocnici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a pobúrilo ma, že chcú náckovia zrušiť extrémistické trestné činy
Ako keby nikomu kompetentnemu nenapadlo vymysliet online rezervacny system s potvrdzovacim QR. A kazdemu prislo normalne sa ist postavit do rady na 2-3 hodiny v zime a dufat ze ho stihnu.
a nchpm, preco vsetci idu do dubaja, sak tam n i c neni, to je prisamvacku najnudnejsia krajina na svete
Ale zo spominanych asi Kollarova jazda pocas lockdownu a tie jeho kurtizany v nemocnici
ale ta Kucherenko hej, prirodzena a studuje na VS, cita knihy