v pohode, kedysi som frčal na punku a vtedy to bola moja asi naj kapela ,zaujímavé ako všetci behom roku umreli,ako fakt neaká rodina akurát bubeník ostal
netvrdim, ze bezny popovo zalozeny cloevek by mal poznat vsetkych punkovych a inych undergroundovejsich interpretov, ale kto nepozna ramones, mal by sa snad aj hanbit je to jedna z najvplyvnejsich kapiel sveta a mozno sa to nezda, ale ovyplyvnila obrovske mnozstvo inych hudobnikov a celkovo hudbu ako taku.
Najprv som tomu velmi na chut neprisla, tak emi to prislo... neviem, no potom som pocula Rock N Roll High school a nejako ma to chytilo a odvtedy drzi...
Ja mam ramones rada asi rok, i ked aj predtým sa mi celkom pacili, nevedela som si k nim nejak najst cestu, a zrazu sa to stalo tak nejak z ničoho nič a zamilovala som sa...a teraz mam nenormalne ramones obdobie, u mna sa tak casto striedaju hudobne obdobia....a ramonesakmi som teraz maximalne posadnutá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teraz to už nepočúvam až tak často ako niekedy, ale stále si to rada pustím..
I wanna be sedated....abo Blitzkrieg Bop...
Tie ich pokriky.....HEY HO!
Zdochnem