čo na tom wow vidíte? Ja som to skúšal hrať (na speed servere kde kamoš dal 70-ku za 1deň) asi mesiac a nejako ma to nebavilo nič som tam nevedel a nedokázal som sa dať na väčší level ako 62.
Inak asi jediné hry ktoré ma bavia a ktoré občas hrám je warcraft 3 a oblivion.
@heatrow konzola, PC podľa môjho názoru je to jeden čert, konzla je zastrčená niekde v prístrešku, lebo v dome na to len padal prach, hold proste žiadne hry tohoto rázu, len Sims 2 a aj to keď na to mám čas, raz za dva mesiace
@kosmiklove ja som mal chuť si kúpiť 3DS ale rozmyslel som si to bo teraz pôjde veľa peňazí na vodičák takže tak .. a k tej mobilnej verzii neviem nevyzerá to zle ale tak nieje to môj typ také tie mobilhry
@terazticho verím ale ako som spomenul mobilhry nemám rád. má to síce výhodu prenosu ale na to si zoberiem buď teda DS alebo PSP
18 wos pedal to the metal ale chystam sa na underground 1 pripadne far cry alebo crysis taktiez mafia 1 niečo od GTA asi vice city (sa je podla mna veľmi obrovska a to cestovanie hore dole ma nebaví) a este uvidim čo ked navstivim abcgames.eská
Warcraft III; Morrowind; Baldur's Gate 2, Diablo 2 prakticky všetko čo moj pc utiahne a stojí to za to, takže určite sa ešte vrátim k Neverhoodovi , keď dohrám tamtie
@kosmiklove ty piráááát na DS nemám zrovna najviac hier ale tak mám napríklad mario kart (klasika ) , theme park , my sims kingdom , mario a sonic a ešte nejaké by sa našli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
@terazticho a ty ktorú zeldu?
ja sa teším na tú novú zeldu čo má byť na Wii
Tomu sa vravi simulacia
Inak asi jediné hry ktoré ma bavia a ktoré občas hrám je warcraft 3 a oblivion.
@terazticho to čo je ... to som ani nevidel a ani nechcem radšej ale tak zelda je maso tá sa napchá všade
ja neviem ja by som si nevedel predstaviť aspoň deň bez toho že by som si nezapol nejakú hru
@terazticho verím ale ako som spomenul mobilhry nemám rád. má to síce výhodu prenosu ale na to si zoberiem buď teda DS alebo PSP
btw nedavno som dohral
muhehe, musel som sem tu hru dať
PSP mam 2000 a DS mam lite (požičal som ho lebo ho teraz nepoužívam) ... a ja používam len originále nepodporujem pirátstvo na konzole
tak ake originaly mas pre DS?
far cry 2 som nejak zacal par hodin a nejak som aj zabudol, ze to mam nainstalovane
tieto mám aktuálne nainštalované a striedam
ale v poslednej dobe hry veľmi nehrám
najlepšie sú RPG ako Gothic ale naj hra je The Elder Scrolls 4: Oblivion