zlaty vrtulnik, za hrstku investicnych diamantov, trosku vacsiu hrst sebavedomia, rychlodraha do bratislavy, solarna elektraren na strechu... to by stacilo, mozno este stomegabitova linka do SIXu... to by stacilo
hmm mne by uplne stacilo kebyze clovek ,ktoreho milujem miloval aj mna ,a konecne by prestal stvarat blbosti ,aby sme proste boli spolu velmi stastni ,ale to asi len v tych mojich snoch ......to sa nikdy nestane realitou ... (
priatelia..ale dala som nieco ine...lebo to je momentlane dolezitejsie.. chyba mi jedna informacia o jednom cloveku...aaa je to dost dolezite... a nejde len o nejake talafatky typu chcem vedet ci ma lubi atd....
no určite láska nič iné ma nedokaže naštartovať, motivovať, peniaze je len vecičo vyjadruje moc a delia ludí na hlúpych a mudrých a všemocných.... A zdravie ale ak by som sa mal aj duševne lepšie tak aj fyzické by bolo na tom lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale ja by som aj tak nebola spokojná.