Čo ti najviac vadí v dnešnej dobe (v našom štáte) ?
Zdravím. Zaujíma ma, čo sa vám nepáči na systéme dnešného bytia, alebo celkovo, čo sa deje podľa vás zle v dnešnej dobe? Úplne prvé čo vás napadne, že niečo nie je v poriadku ?
Neviem, ktorý štát je "môj" alebo "náš", ale vo všeobecnosti mi na akomkoľvek štáte vadí už len to, že existuje v hlavách ľudí a že niektoré hlavy ľudí trvajú na jeho existencii.
@inversi
ja som ťa nechcel uraziť (nebolo to myslené ako útok aj keď to tak vyznelo). Skôr už mám na to alergiu pretože všade vidím toto slovo so spojením -> Vy ste ovce USA, konšpiračné teórie a tí čo na ne neveria sú ovce atď...
že sú ludia dnes ešte rozumovo pozadu a j*bnutí ... že môžeš výsť von a očakávať že ti nejaký primitívny mozog nakope riť alebo rozmáti lebku len preto že má v hlave nasraté ... proste že, väčšina ľudí ešte nedospela a chovajú sa ako zvery :-S som na nich doslova alergický
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kde niet lásky, tam niet slobody, šťastia a zdravia
mne vadia takí ako ty, všetci sú ovce len oni nie.
silný argumentačný klam ale np
akceptujem tvoj názor 8)
ja som ťa nechcel uraziť (nebolo to myslené ako útok aj keď to tak vyznelo). Skôr už mám na to alergiu pretože všade vidím toto slovo so spojením -> Vy ste ovce USA, konšpiračné teórie a tí čo na ne neveria sú ovce atď...
rozumiem ako si to myslel