Sama na izbe (za predpokladladu, že tam mám spolubývajúce, ktoré sa 90% svojho času iba učia, som značne rozptyľovaná zaťažovaním sa koľko toho oni vedia a aká som ja sprostá) v tme so zapálanou lampičkou a vonnou sviečkou, v pozadí hudba, pričom ju nemôžem mať príliš opočúvanú.
hudba? to som este neskusala.... ale ucim sa ked som sama v izbe, v tichu, kde si to nahlas viacej krat opakujem a este raz tie najdolezitejsie veci pisem na papier
ja by som sa najradsej uzavrela do zvukotesnej miestnosti plus musim mat klud lebo ja byvam priserne zuriva ked sa ucim a inak si pisem poznamky z poznamok alebo tak (akoze na veci co sa treba naucit ako dejepis slovencina) na ostatne predmety sa vyserem rovno (matika fyzika
pri učení potrebujem stres ...čiže, učím sa cez prestávku pred danou hodinou alebo prípadne na začiatku danej hodiny... len tak zvyknem dostávať jednotky ...inak sa učiť bohužiaľ neviem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Sama na izbe (za predpokladladu, že tam mám spolubývajúce, ktoré sa 90% svojho času iba učia, som značne rozptyľovaná zaťažovaním sa koľko toho oni vedia a aká som ja sprostá) v tme so zapálanou lampičkou a vonnou sviečkou, v pozadí hudba, pričom ju nemôžem mať príliš opočúvanú.