taa som sa chcela spýtať,že o čom to je vlastne? čím sa to riadi abo čo? no ako ne že riadi ale ako POINTU by som rada vedela? ma to dačo so žiletkami? booo take obrazky som videlaa (mno nevyznam saa mnoo) taže taq .......
nie moja ziadne ´´emo´´ obrazky neexistuju,emo nie su krvave obrazky,plakanie v kute,ziletky,cierne linky na ociach,a, lak na nechtoch,a nie je to ani o pasikoch ruzovej,ciernej,hviezdickach a neviem o com este moznom,emo,to povoden je o pomoci prirode,greenpeace,vegetarianstvo,boj proti konzumu,nieco ako straight edge alebo DIY ti asi nic nehovori.....................ach jaj posers killed emo
lool mno sorry,aj tak newem o čom to je...je o pomoci prirode,greenpeace,vegetarianstvo,boj proti konzumu???? čoo? hmmm nevyzera to tak alebo sa to aspoň tak neprezentuje...ak je niekde emo tak tam je presne urevane dievča so žiletkou...tak čo potom si mam myslieť... joojky
hovoris o dnesnom emo ked hovoris o babach s ciernymi ocami a ofinou, emo vzniklo dakedy v 80 rokoch, vtedy to bolo o tychto veciach, dnes je emo skor vec stylu a hudby, moc tam nejde o zivotne nazory...
DIY-do it yourself-totiz oldschool emaci si sami vyrabali oblecenie,alebo aspon veci kupene v obchodoch zmenili tak ze sa na povodne vobec nepodobali............a urevane dievca zo ziletkou je dalsi pripad typickeho divcatka ktore musi byt za kazdu cenu ´´in´..........emo je skratka od emotional,ale s emociami ako takymi to nemam nic spolocne,je to o inych emociach a ko si myslia dnesne emokids
vies co to je?? je to obliekanie sa do ciernych veci, pocuvanie My chemical romance a mat dlhe ofiny...aspon takych ludi ja poznam co o sebe prehlasuju ze su EMO
vacsina ludi obelcenych do cierneho o sebe tvrdi ze su emo..a maximalne pocuvaju my chemical romance...takze myslim ze toto je cele to ich emo - pocuvanie my chemical romance a obliekanie sa do cierneho a mat dlhe ofiny ale aj tak si myslim ze ich to vsetko do roka prejde a zase sa daju na "uzasny" hip hip...
emo je chore v zmysle rezania zil a plakania koly normalnim veciam .. casto si mylia pukt s emom .. dnes mi povedala ucka ze som "emo" .. ja som punk .. emo nema cervene vlasy, rady nausnic v uchu, nenosi retaze ..
(preto si rezu zili , a vlasy im stoja ako stoja , su to vlastne ludia zasiahnuty atom - treba ich asi chapat ved su postihnuti
Na juhu Slovenska, medzi Nitrou a Levicami, sa nachádzajú štyri bloky Atómovej elektrárne Mochovce s tlakovodnými reaktormi typu VVER 440/V 213, každý s výkonom 440 MW. Prvý blok elektrárne dodáva elektrickú energiu do siete od leta 1998, druhý blok od konca roku 1999. Dostavba tretieho a štvrtého bloku sa dočasne pozastavila. Každý blok
SE-EMO
vyrobí ročne asi 3 000 GWh elektrickej energie, čo pokrýva takmer 10 % spotreby elektrickej energie na Slovensku.
Mochovské bloky patria medzi najnovšie jadrové bloky VVER 440/V 213 a ťažia zo všetkých zdokonalení, ktoré boli v elektrárni realizované. Medzinárodné expertné tímy sa zhodli na tom, že elektráreň po realizácii bezpečnostných opatrení spĺňa všetky medzinárodné štandardy a úroveň jadrovej bezpečnosti a spoľahlivosti zhodnotili ako mimoriadne vysokú.
ked už tak je smutne že niekto v emo vidi len ludi cisto v ciernom s krivov ofinov ked uz cisto v ciernom su skor gothic a ked uz ide o to tak potom nejaky sfetovany pankač je co?
niekto ma rovny silt a je frajer ale ti cisto v ciernom su EMO-- nenormalny psychopati co sa podrezavaju
omg zas risite tu istu vec pytate sa co je EMO clovek vam zhruba objasni o com to je a estale si myslite svoje ze cele EMO je o rezani plkanai ofinach atd.
Zwejka: nie..ja hovorim o vacsine emo..tych co idu len s davom a v skutocnosti ani nevedia co to je... tato vacsina ludi co o sebe hovori ze su emo tak splna len tieto kriteria a skutocne emo proti tomu som nic nehovorila..to co vzniklo niekedy v osemdesiatych rokoch...no v tejto dobe je to VACSINOU len chore chapanie emo o rezani zil atd...
EMO = Erekcia Mozna Okamzite zwejka,konecne niekto,kto to objasnil...lebo chapem,ze to vzniklo v 80. rokoch a fakt emo skupiny su uplne o niecom inom ako tie terajsie a la MCHR... a podrezavanie si zil je tiez pekna blbost..myslim,ze smutok sa da vyjadrit aj inak,ked to ten dotycny chce dat naozaj najavo
neviem ako vy ale som z toho magor.......jeden hovori ze emo je o ziletkach o obliekani a citovo orejavucich deti co sa rozplacu prenic zanic.....druhy ze je to o niakom vegetarianstve a geenpis ci co........
neviem ako vy ale skor by som povedala ze emo pre kazdeho je uplne ine.....kazdy ma svoj nazor na emo
mne hovoria ze som emo a pritom mam svoj vlastny styl iked pochadza os tatnych stylov....raz vyzeram ako v hip hopovom oblecku druhykrat ako emo a treti ako punk......boze lidi chapte kazdy ma svoj styl ja mam svoj vlasny svojim rozumom a tym co sa mi paci sa riadim a nie tym co sa riadia druhy len aby bolo in...........a inak kazdy kto ma problemi a nieje emo a skusil si podrezat zili odkazujem ze je to celkom fajn ale je to kraviny nic sa tym neviriesi viem to sama z mojich skusenisti a iinak tupis tym ziletku a ta cosi stoji!!!!
Hm, no moj pohlad je asi takyto - prave a povodne EMO je podla mna to, co napisala zwejka, skratka nejake hnutie proti tym vsetkym veciam, co vtedy (80's) trapili ludi a tak, ale momentalne z toho urobili modny trend, lebo na nieco ludia predsa zarabat musia, tak naockovali mladym ludom EMO, aby z nich vytazili co najviac, skratka vsetko je to o velkom obchode a doplacaju na to tie deti, co ani nevedia, ze tym niekomu plnia penazenky - to ze mlady clovek citi emocie, to je normalne, ale niekto to zneuzil, aby sa nabalil, preto im nahovoril, ze su osameli, ze ich nikto nema rad a ze to maju davat takto najavo a ze musia nosit cierne oblecenie, mat priblbly uces a stale byt smutni, lebo to je moderne.
No a co sa tyka toho rezania, hm, no skuste byt tyzden, mesiac, pol roka vkuse smutni, bez usmevu, vsetko vidiet v ciernych farbach a uvidite, ci vam z toho nesibne, to je skratka o psychike, ked si budem stale nahovarat, ze zivot nema zmysel a ze chcem byt motylom, tak tomu uverim a skocim z mosta alebo si podrezem zily a bude mi to pripadat normalne. Skratka niekto chce zblbnut mladez a popritom dobre zarobit a EMO je na to ako stvorene, tie EMOkids netusia, co to EMO vlastne je, ani to neriesia, lebo ich to nezaujima.
Btw, to sa netyka len EMA, ale prakticky napr. aj hiphopu - ten dnesny hiphop uz nema s tym povodnym spolocne nic, len styl "spevu", povodny hiphop bol o niecom inom, teraz to je tiez pouzite len ako modna vlna, aby na nej niekto dobre zarabal, lebo vsetci chcu mat zrazu hrube retaze, siroke gate a rovne silty a vobec im nenapadne, ze za ich love niekto zije ako prasa v zite, zatialco oni sa oblbuju textami plnymi substandardnych vyrazov, od ktorych slusnemu cloveku prevrati zaludok Tot moj nazor, a dopaze, zas taky dlhy, ze ho asi nikto ani citat nebude, ale aspon sa mi ulavilo
.... emo , emo , emo , emo , emo a dookola emo ... jezis nejaka hlupa vlna emostylu dosla na slovensko a secia ste sa zblaznili uz alebo co ?...
moznoze to malo vyznam v minulosti ako je pisane niekde okolo 80tych rokov ale ted uz to nema ani hlavu ani patu .... chcela by som vidiet debila ktory toto cele vymyslel v dnesnej dobe ....
Dungeo ........ja poznam lubi co skusali podrezat zilia poviem ti ja som to zazila tiez iba raz a poviemti kto to zazil vie o omc to je ale ked to spravi druhykrat tak ja neviem obcas to aj mna laka ale zas aby mi nasi kontrolovali ruky ma nebavi a inak emo niesom by som bola blba
a asi aj myslim ze styl je kazdeho vec a aj ako obliekanie zato zer niekto si to vybral a vyraba mu to ten kes tak zato nemozem som krajcirka a viem o com to je tu ide o to aby si kazdDungeo y nasiel svoje oblubene veci chapes????
tak a teraz ja,, podla mna nikto nevie co to vlastne emo je,, je to len nejaka hlupa moda a ludom sa to paci a tak sa idu pbliekat do cierneho.. cierne sa oblieka na pohreby.. tak preco uz konecne niekto poriadne nevysvetli co to emo je? lebo to nikto nevie a kazdý sa len hra ze vie o co sa jedna ale nik to nevie.. a priznajte si to... preco ste emo? lebo sa mi to paci a nie preto lebo tak zijem.. kebyze si emo tak uz skaces z okna.. sak to su primitívny ludia.,., nepaci sa na tomto svete? kludne hod sa pod vlak... naco si tu potom? sak iba places a places ... nemas rodinu? nemas kamaratov? nemas kde byvat? tak kôli comu stale placete neopviem smutny film ale len tak ? no co uz aj taky musia byt ... nech sa vratia 70tie roky...
37: cierne nosia aj vyznavaci inch stylou. vsetki tie veci robia viacej ludia, co niesu Emo. Emo je viac o style ako o skakani z okna alebo places a places.
sak nechajte EMOkids nech si robia co chcu ........ polovica z vas nema o EMO ani potuchy ale bude tu pisat rozsiahle kktiny ze EMO je o rezani .... na to ste jak dosli ...moja kamoska je hoperka a sa reze a neni EMO a vam slovo metafora asi vela nehovori ... kolko emakov je stastnych a nepotrebuju sa rezat ani nic ..... ta sa zotavte a ze EMO je modna vlna ..... ak EMACI nepisu sami o sebe ale vsetko pisu ludia co sa tomu ,,rozumeju´´ ale nemaju ani tucha o EMO ..... vy sa smejete z EMOkids ze su iny ale oni z vas ze ste rovnaky !!!!!!!!!!!!!!!!!
so ziletkamy to nema absolutne nic...je to obycajny styl ako kazdy iny,prirzenci ema nosia ofiny cez oko,su vacsinou smutny(aj ked na to aby si bol smutny zrovna emo byt nemusis,obliekaju sa do ciernej prip.do ruzovej,pocuvaju depresivnu hudbu...ide o to,komu sa ten styl paci a kto sa nim chce riadit.
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
lool mno sorry,aj tak newem o čom to je...je o pomoci prirode,greenpeace,vegetarianstvo,boj proti konzumu???? čoo? hmmm nevyzera to tak alebo sa to aspoň tak neprezentuje...ak je niekde emo tak tam je presne urevane dievča so žiletkou...tak čo potom si mam myslieť... joojky
to je jedine co ti k tomu viem povedat
(preto si rezu zili , a vlasy im stoja ako stoja , su to vlastne ludia zasiahnuty atom - treba ich asi chapat ved su postihnuti
Na juhu Slovenska, medzi Nitrou a Levicami, sa nachádzajú štyri bloky Atómovej elektrárne Mochovce s tlakovodnými reaktormi typu VVER 440/V 213, každý s výkonom 440 MW. Prvý blok elektrárne dodáva elektrickú energiu do siete od leta 1998, druhý blok od konca roku 1999. Dostavba tretieho a štvrtého bloku sa dočasne pozastavila. Každý blok
SE-EMO
vyrobí ročne asi 3 000 GWh elektrickej energie, čo pokrýva takmer 10 % spotreby elektrickej energie na Slovensku.
Mochovské bloky patria medzi najnovšie jadrové bloky VVER 440/V 213 a ťažia zo všetkých zdokonalení, ktoré boli v elektrárni realizované. Medzinárodné expertné tímy sa zhodli na tom, že elektráreň po realizácii bezpečnostných opatrení spĺňa všetky medzinárodné štandardy a úroveň jadrovej bezpečnosti a spoľahlivosti zhodnotili ako mimoriadne vysokú.
niekto ma rovny silt a je frajer ale ti cisto v ciernom su EMO-- nenormalny psychopati co sa podrezavaju
Hahahahahahahahahahaha
neviem ako vy ale skor by som povedala ze emo pre kazdeho je uplne ine.....kazdy ma svoj nazor na emo
mne hovoria ze som emo a pritom mam svoj vlastny styl iked pochadza os tatnych stylov....raz vyzeram ako v hip hopovom oblecku druhykrat ako emo a treti ako punk......boze lidi chapte kazdy ma svoj styl ja mam svoj vlasny svojim rozumom a tym co sa mi paci sa riadim a nie tym co sa riadia druhy len aby bolo in...........a inak kazdy kto ma problemi a nieje emo a skusil si podrezat zili odkazujem ze je to celkom fajn ale je to kraviny nic sa tym neviriesi viem to sama z mojich skusenisti a iinak tupis tym ziletku a ta cosi stoji!!!!
No a co sa tyka toho rezania, hm, no skuste byt tyzden, mesiac, pol roka vkuse smutni, bez usmevu, vsetko vidiet v ciernych farbach a uvidite, ci vam z toho nesibne, to je skratka o psychike, ked si budem stale nahovarat, ze zivot nema zmysel a ze chcem byt motylom, tak tomu uverim a skocim z mosta alebo si podrezem zily a bude mi to pripadat normalne. Skratka niekto chce zblbnut mladez a popritom dobre zarobit a EMO je na to ako stvorene, tie EMOkids netusia, co to EMO vlastne je, ani to neriesia, lebo ich to nezaujima.
Btw, to sa netyka len EMA, ale prakticky napr. aj hiphopu - ten dnesny hiphop uz nema s tym povodnym spolocne nic, len styl "spevu", povodny hiphop bol o niecom inom, teraz to je tiez pouzite len ako modna vlna, aby na nej niekto dobre zarabal, lebo vsetci chcu mat zrazu hrube retaze, siroke gate a rovne silty a vobec im nenapadne, ze za ich love niekto zije ako prasa v zite, zatialco oni sa oblbuju textami plnymi substandardnych vyrazov, od ktorych slusnemu cloveku prevrati zaludok Tot moj nazor, a dopaze, zas taky dlhy, ze ho asi nikto ani citat nebude, ale aspon sa mi ulavilo
moznoze to malo vyznam v minulosti ako je pisane niekde okolo 80tych rokov ale ted uz to nema ani hlavu ani patu .... chcela by som vidiet debila ktory toto cele vymyslel v dnesnej dobe ....
DIK ZA POCOPENIE
37: cierne nosia aj vyznavaci inch stylou. vsetki tie veci robia viacej ludia, co niesu Emo. Emo je viac o style ako o skakani z okna alebo places a places.