Včera večer sme doma v kúpeľni objavili divného pavúka, dosť veľkého na to, čo som doteraz videla (okrem tých určených na chovanie). Pozerali sme sa už aj po internete, nikde nič podobné. Vedel by ho nejaký odborník identifikovať? Vyzeraj dosť ako trojuho
to je novo objaveny druh, zatial sa onom pisalo len v specializovanych publikaciach pre ludi zaoberajucimi sa pavukmi, zatial nema ani slovenske alebo ceske pomenovanie ale len latinske, zije hlavne na tmavych miestach z primeranou teplotou, bytove jadra mu v tomto smere vyhovuju, zivy sa rybenkami a podobnou havedou
inak doporucujem vyhladat najblizsieho arachnologa niekde v blizkosti tvojho bydliska, tento pavucik sa vyskytuje len vzacne preto bol objaveny len nedavno, neskutocne sa potesi tejto vzacnosti
@kain80 Keď sa objaví ďalší (predpokladám že sa stihol rozmnožiť, nie?)... rada pošlem komukoľvek, len mi ho niekto musí chytiť. My sme ho povysávali, lebo mám strach s pavúkov a vyvádzala som :/
@alpanu Pošli mi tvoju adresu, keby chytíme náhodou ešte jedného, je kludne tvoj Prípadne si sem môžeš prísť nachytať nejaké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
]
takze poprosim nezabijat
take daco najst v kupelni
@alpanu Pošli mi tvoju adresu, keby chytíme náhodou ešte jedného, je kludne tvoj Prípadne si sem môžeš prísť nachytať nejaké
seriózne vážne by som nemohla žiť v dome, kde sa hento vyskytlo. najlepšie ani na jednej planéte