Velmi sa mi paci jeden chlapec zo skoly.Je o dva roky starsi ako ja.Neviem ci sa mu pacim aj ja ,skor nie ako ano,ale aj tak neviem co ma znamenat ten pohlad ktorym sa na mna pozera ked idem okolo.Neusmievame sa na seba ,ale ked sa nahodou stretneme stale
ok takze ked sa na teba kuka jak somar na nove vrata tak je asi somar... ale ty by si potom bola vrata... tak nic... ale mozno mas rozmazane ocne tiene alebo co...
a teraz vazne: mozno caka na to ze sa usmejes... tak sa teda nanho usmej prva... a potom uvidis... ale daj mu cas... mnozno sa na teba neusmeje hned ako sa ty na neho... mozno az na 2-3 krat...
nie mozno ale isto sa ta hanbi oslovit... moj pripad , prisaham, s kamaratkou som sa tiez poznal tak ze som sa na nu pozeral a usmieval ked isla okolo... ale oslovit som ju nedokazal ... hehe, az kym som tu na birdze nenasiel jej ICQ , a potom to uz bolo fajn, MILUJEM JU !!! (ona to vie, tiez rikala ze sa jej pacim... ) len sa vraj boji ist do novehu vztahu lebo jej posledny sa skoncil tak vselijako a povedala mi ze nevie ci by ho nemala rada ked by ho stretla... CO SI O TOM MYSLITE ??? je to komplikovane proste, su tam aj ine plusove a ine negativne nazory ...
Ale tak zase pozerá sa na teba a ty mu ten pohľad aj opatujes? Vies ono niekedy aj pomoze aj ked ty sa nanho tak upenlivo pozeras, a potom mozno dostane odvahu ta aj oslovit, alebo je plachy a mala by si ho oslovit aj ty, ale nie asi pred kamaratmi, lebo to by asi hned zutekal a by sa najradsej prepadol pod zem. Alebo sa pokus nejako ziskat jeho cislo alebo tak.
A nemate nejakych spolocnych kamaratov? Ze by mu trebarz nadhodili temu o tebe a by povedal na to nejaky nazor, ze ci sa mu pacis alebo nie, aj to by bolo podla mna gut.
1ka tak som to az nemyslela ze som z neho hotova v tom zmysle ze dvojity orgazmus ked sa na mna pozrie.Ale urcite je to ine akoby sa na mna trebars pozrel nejaky spoluziak.Jasne ze nanho tak hladim aj ja len nejako sa nedokazem usmiat.Ale sak musim to risknut inak sa nedozviem ci sa mu pacim aj ja.Ked nie aspon budem mat jasno.Dakujem za rady.
Ak nemáš neaký problém so svojou tvárou, teda taký, žeby pútala pozornosť tak potom sa mu páčiš.... alebo proste sa rád pozerá do oči.... asi som ti moc neporadil... ale ked ja mam chuť pisať... tak sory
vies naber odvahu a pusti sa do toho daj mu na javo ze stojis o neho on sa potom rozhybe ak nie a hanbi s tak sa rozhyb ty.ved ho trochu musis poznat aky je. a podla toho konaj. usmej je to najlepsie co mozes dat a aj pekny pohlad. ak nic neskusis budes si trepat hlavu o stenu. nemyslim ze ta namotava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a teraz vazne: mozno caka na to ze sa usmejes... tak sa teda nanho usmej prva... a potom uvidis... ale daj mu cas... mnozno sa na teba neusmeje hned ako sa ty na neho... mozno az na 2-3 krat...
A nemate nejakych spolocnych kamaratov? Ze by mu trebarz nadhodili temu o tebe a by povedal na to nejaky nazor, ze ci sa mu pacis alebo nie, aj to by bolo podla mna gut.