narozdiel od dievcat, pri ktorych musi byt clovek pokrocily kryptolog, aby rozlustil aky ma ktora veta druhy, treti, stvry a piaty a dalsi zmysel, chalani vatsinou myslia to co hovoria.. Niekedy maju sice chalanske vety aj druhy zmysel (vatsinou so sexualnym podtonom), avsak to nieje tento pripad..
Nuž nechcem v tebe vzbudzovať prehnané nádeje, ale keď chlap hovorí niečo také väčšinou tým chce povedať, aby si sa konečne prestala snažiť čítať mu myšlienky.
@18miki18 sprav z hentoho meme (daj tam do obrazku hore nejaky napis ako "true story", "si zabeu!" abo daco na ten styl) a ja PRISAHAM, ze to budem hojne pouzivat!
V mojom pripade to znamenalo to ze si prajem aby bola stastna aj napriek tomu ze ju mam naozaj rad ale aby medzi nami mohlo nieco byt obaja sa musime naucit pocuvat toho druheho a naucit sa verit si...Bohuzial nebolo to mozne a vsetko co medzi nami ostalo bolo pohrdanie a ignoracia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@5
čo si ja mam domyšlat potom jhoj
ja viem že by to chcelo ešte doladiť ale už nevydržím: