že vždy musím robiť veci tak, ako povedia oni, aj keď môj spôsob by bol lepší..a že vždy musím robiť všetko vtedy, keď sa chce im, nie keď sa chce mne....Minule mi foter povedal, že "je ti zima, obleč sa" a keďže mne zima nebola a neobliekla som sa, dostala som mesiac zákaz compu...je to normálne ?
ja úplne neznášam, keď frflú, to je raťazová reakcia. najprv jeden, potom druhý a nakoniec ja. a neznášam, keď máme stále guláš alebo šnicle (ale to je fajn, lebo si viem aspoň čoraz lepšie navariť ), ale čo fakt neznášam na mamine, je jej prekladanie vecí.
príklad: na stole mám tri kôpky papierov, presne rozdelené. ona ich uloží na jednu a lepiacu pásku preloží z ľavého konca na pravý. a ona sa prizná, že to robí len tak, z nudy.
ked mamu naseru v robote a vylieva si to na nas, vzdy si najde nejaku blbost-napr. ze som jej jedlo dala na tanier, kt. nemoze do mikrovlnky a ona ho chce ohriat, nahuka, ze to moze vsetko, buchne dverami a nerozprava sa s nami
Keď mi vravia,aby som niečo spravila, a potom to idú "skontroľovať" a aj tak si to urobia po svojom.Prečo to mám robiť potom ja? .. a pripájam sa,keď mi chodia často do izby! wrr :@
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nedá sa tomu ubrániť alebo újsť.
Raz keď začne, je to všade cítiť.
Na surodencoch neprekaza nic a na rodicoch tiez nie... mozno na mame prilsna (ne)starostlivost a zvedavost
moja mama je asi posadnutá poriadkom
a otravná babka, ktorá strašne rada provokuje, to fakt neznášam
príklad: na stole mám tri kôpky papierov, presne rozdelené. ona ich uloží na jednu a lepiacu pásku preloží z ľavého konca na pravý. a ona sa prizná, že to robí len tak, z nudy.
a mohla by som pokracovat do vecera ..
od súrodencov všetko..ich proste neznášam
a susedov jedných neznášam..mám dovod ..druhý sú starí (90tnici) a iných nemáme inak mám všetkiých rada
a tak..