Inač ľudia, ja by som nezniesla mať spojenú kúpeľnu s hajzlom, to by som tam nemohla hodinu kľudne tróniť a počúvať hudbu a čítať knižku, úprimnú sústrasť. A to súkromie...
Sme ekologický ľudia takže voda zo sprchovania a z umývadla ide do čističky a potom z tou vodou splachujeme záchod takže radšej pred sprchovaním ešte skočím na záchod keď už potrebujem
uz som myslel ze tato odpoved tam nebude máme kúpeľňu spojenú s WC lebo sa mi zdalo logicke ze v kupelni je zachod a nieje odeleni v inej miestnosati...
@2@krutafunebracka do umyvadla si este neskusala? ked sa kupes vo vani a chce sa ti ina moznost ani neni mam odskusane.. D ale horsie je to ked chces ist na velku..
ja vždy, zo zásady, no proste VŽDY, keď idem do sprchy tak predtým idem na záchod, lebo viem, že teplá voda, ktorou sa sprchujem má na mňa účinok - a teda aj keby sa mi nechcelo, tak v sprche by sa mi určite začalo chcieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
blba otazka - blba odpoved
Inač ľudia, ja by som nezniesla mať spojenú kúpeľnu s hajzlom, to by som tam nemohla hodinu kľudne tróniť a počúvať hudbu a čítať knižku, úprimnú sústrasť. A to súkromie...
@2 @krutafunebracka do umyvadla si este neskusala? ked sa kupes vo vani a chce sa ti ina moznost ani neni mam odskusane.. D ale horsie je to ked chces ist na velku..
Močiť sa vo vlastných šťankách ako väčšina? Nie, dakujem