Ak nas znamy na zaciatku predstavi, plnohodntne konverzujem, pokial nemaju velmi ocividne sukromnu debatu.
Vlastne vsetci moji znami mimo skoly (prip. Birdzu ) su znami niekoho znameho, a nejaky ten stromovy graf znamosti by sa dal vystopovat k dvom-trom ludom.
iné, čiže podľa kontextu: predstavím sa, o pol kroka ustúpim (či už reálne, alebo metaforicky), neruším a počúvam, a pokiaľ sa mi zdá že zachádzajú do nejakých vecí ktoré sa ma príliš veľmi netýkajú (čiže ešte nie "súkromné", ale proste také o ktorých by som sa za normálnych okolnosti nedozvedel lebo by daný známy usúdil že mi ich nechce povedať, alebo nie je dôvod aby som ich vedel), tak sa odsuniem kúsok opodiaľ a trebárs si zapálim.
pokiaľ ma dotyčný známy nepredstaví, tak ustúpim dozadu a nechám ich, nech sa chvíľu porozprávajú, keďže sme sa stretli náhodne a určite sa nebudú vykecávať tri hodiny a niekto z nich to skončí a môžeme ísť ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Vlastne vsetci moji znami mimo skoly (prip. Birdzu ) su znami niekoho znameho, a nejaky ten stromovy graf znamosti by sa dal vystopovat k dvom-trom ludom.
inak pri nich mlčky stojím, počúvam a tvárim sa, že ma niečo hrozne zaujalo