Viem,že som písala, že už nebudem zakladať fórum o VŠ, ale nejde to, lebo v predchádzajúcom som sa poriadne nič nedozvedela. Ja mám zajtra skúšky do RK na žurnalistiku a už som sa učila asi všetko. NOS-KU som si celu zopakovala,prešla aj sj, aj z dejín
bohs,lebo viem,mam doma statistiky z min.roku,kde kolko sa hlasilo a kde kolkych brali a viem,ze na zur. okolo 66% pobrali tak nestresuj jak kebyze umieras.
Riadne kecy mládež! Zbožňujem, ked niekto trepe takéto drísty a ako argument má to, že už len preto je to zlá škola pretože je v RK poprípade že je Katolícka. Na KU sú teraz dosť veľké požiadavky na študenta a mnoho študentov opušťa ročníky pretože to nezvláda. Konkrétne žurnalistika alebo ak chcete celá filozofická fakulta je jedna z najlepších vybavených fakúlt na Slovensku!!! Jedinou jej chybou bolo to že v minulosti pobrala velke množstvo študentov a to jej znižovalo kredit. Spolužiačky z gymnázia mali veľké problémy sa tam dostať a nakoniec sa dostali niekde do BA, kde ich pobrali bez prijimačiek!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Keď založíš štvrtú rovnakú tému, čakáš že sa niekto chytí?
a tuto @spomienky7 ma pravdu, do RK sa dostanes aj keby si nechcela