Dal mi miesto kde môžem písať o svojich psychických problémoch a nie je to až také čudné pre ostatných.
Dal mi jednu dobrú kamarátku a to konkrétne @Mayben a pár ludi, ktorých obdivujem.
Dal mi na chvíľku jedného spolubývajúceho, ktorý odišiel v tej správnej chvily , aby som mohla nájsť tu najlepšiu spolubývajúcu, ktorá so mnou už býva niekoľko mesiacov a stáva sa z nej moja najlepšia kamoška a všetko shareujeme a nebojím sa vstúpiť do jej izby ked tu nie je a miluje moje mačky
Čo mi dal? Asi nič. Možno odpovede na otázky... možno nejaký prehľad čo si o rôznych otázkach myslia ľudia. Možno nejaký priestor na svoje pocity.
Ale nič konkrétne.
Dal mi možnosť zistiť, že nie som jediná divná na tomto svete, možnosť písať o psychických problémoch a verím,že ešte bude z toho aj to najdôležitejšie a to a čo mi vadí, tak hejtovanie za odlišné názory aj zo strany náboženských a a aj liberálnych fanatikov, málo čo v strede, a teda ma ako ma už zhejtili oba tábory a ešte zopár týpkov, čo sami o sebe nič neprezradia, len ťahajú informácie, hlavne ak chcú vidieť fotky a sami dajú fejk
dal mi lasku par prijemnych ludi, od ktorych vzdy rada nieco precitam a tu pramenila aj odvaha zacat niekam postovat trochu svojej tvorby.
vzal mi snad len nutkanie sa nad kazdym zlutovat, co ale nie je vlastne negativne.
+ dal
dobrých kamarátov a pozitívnych ľudí ktorí v mojom živote zostali,
najlepšieho priateľa,
možnosť viac sa otvoriť,
zmenu práce a bývania,
podcasty ktoré mi dali viac ako som očakával a vďaka ktorým som spoznal zaujímavých ľudí a strávil prijemne a kreatívne chvíle,
a v neposlednom rade moju veľkú dlhoročnú terapiu s ktorou som začal keď mi bolo najhoršie a ktorá skončila úspešne
- vzal
kopec času ktorý by som ale neviem ako inak využil,
svojho času aj pokoj a kľud ktorý tak veľmi v živote potrebujem,
(dal) za svoj čas aj par toxických ľudí ktorí ale už našťastie nie sú súčasťou môjho života
našťastie mi toto miesto vždy viac dávalo ako bralo
@melancholik zaujalo ma to s tou terapiou.. ak nechces o tom hovorit ok.. len si to neviem predstavit.. akoze birdz bol akasi terapia, alebo co konkretne?
tak začalo to vtedy keď som riešil najťažšie emocionálne obdobie a nemal.som pri sebe nikoho kto by mi vedel pomôcť, vidieť a sledovať to dianie tu + možnosť sa sebavyjadriť bolo kľúčové, na fb som také veci písať nemohol,tam ma každý poznal a tu som začínal absolútne anonymne a netrápilo ma čo si kto o mne mysli..navyše nebol som zvyknutý písať si fyzicky denník tak som sa otváral tu a musím povedať že aj reakcie iných ľudí mi pomáhali v tom aby som sa posúval a aby sa mi dosť uľavilo..plus pohybovať sa v komunite relatívne mladých ľudí človeka učí a ukazuje mu aj odvrátenie strany problémov na ktoré sa často krát nevedel pozrieť, neustále riešenia niečoho (hovoríme o roku 2012-2013 keď to tu ešte málo úroveň celkom) fóra,blogy,statusy.. no a časom som tu spoznal ľudí s ktorými sme si sadli a mali sa o com rozprávať...a celkovo..so. veľmi rád že som tu bol a trávil tu svoj čas, vyliečil sa časom z bolesti a zatrpknutosti,dostal to zo seba písaním a reakciami na to..a zacal som sa pozerať na veci odlišne..naozaj z veľkej časti tejto "terapie" mojej za pozitívny dopad na môj život môže aj birdz a preto som rad ze som tu vtedy bol a ze to tu ešte vtedy malo úroveň..chýbajú mi tie časy ale čo sa dá robiť.. čiže v skratke takto asi @patrixo
Birdz ma naučil pár vecí o ľuďoch. Dal mi celkom príjemnú zábavu pri sledovaní niektorých ''káuz,'' ktoré sa tu odohrali. Vždy ma fascinovalo správanie niektorých ľudí.
A vzal mi čas. To je asi to jediné čo ľutujem v súvislosti s birdzom. Ten čas som mohla využiť lepšie.. No čo už.
Vďaka birdzu som spoznala super ľudí taktiež som v ďaka nemu zažila aj nejakú tú lásku.
A aj mi pomohol v niečom..že viac ľuďom doprajem a teším sa s nimi..alebo ako by som to povedala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
keď ma sere, keď zatvára dvere v mojom smere
Dal mi jednu dobrú kamarátku a to konkrétne @Mayben a pár ludi, ktorých obdivujem.
Dal mi na chvíľku jedného spolubývajúceho, ktorý odišiel v tej správnej chvily , aby som mohla nájsť tu najlepšiu spolubývajúcu, ktorá so mnou už býva niekoľko mesiacov a stáva sa z nej moja najlepšia kamoška a všetko shareujeme a nebojím sa vstúpiť do jej izby ked tu nie je a miluje moje mačky
Ale nič konkrétne.
Čo mi vzal? Nič.
vzal mi snad len nutkanie sa nad kazdym zlutovat, co ale nie je vlastne negativne.
dobrých kamarátov a pozitívnych ľudí ktorí v mojom živote zostali,
najlepšieho priateľa,
možnosť viac sa otvoriť,
zmenu práce a bývania,
podcasty ktoré mi dali viac ako som očakával a vďaka ktorým som spoznal zaujímavých ľudí a strávil prijemne a kreatívne chvíle,
a v neposlednom rade moju veľkú dlhoročnú terapiu s ktorou som začal keď mi bolo najhoršie a ktorá skončila úspešne
- vzal
kopec času ktorý by som ale neviem ako inak využil,
svojho času aj pokoj a kľud ktorý tak veľmi v živote potrebujem,
(dal) za svoj čas aj par toxických ľudí ktorí ale už našťastie nie sú súčasťou môjho života
našťastie mi toto miesto vždy viac dávalo ako bralo
A vzal mi čas. To je asi to jediné čo ľutujem v súvislosti s birdzom. Ten čas som mohla využiť lepšie.. No čo už.
A aj mi pomohol v niečom..že viac ľuďom doprajem a teším sa s nimi..alebo ako by som to povedala..
A vzal? Kus srdca keď sa to tak vezme