mne chýba ne nete niečo, kam by som išiel, keď už tu na birdzi ani na icq nie je a zabavil by som sa bo sa nudim permanentne v skorych rannych hodinach
Stranku kde by som mohol seriozne pokecat o muzike, nie jak tu, ze sa pytaju ci je lepsi Elan, Desmod, alebo Smatanova, hovno nebude lekvar, ked ho das na policku do spajze
Čo mi chýba na internete? Inteligencia užívateľov internetu... kedysi, keď internet nemal bars kto, diskusie mali vyššiu úroveň a určitú prídavnú hodnotu, prečo vôbec diskutovať. Nenarážam na niektoré stupidity na birdz fóre, ale na všeobecný problém sk internetu
na nete je fakt vsetko takze asi nic nechyba.sice mohli by mat problem niektori ludia koli ich zriedkavemu nabozenstvu alebo ideologii ale ked maju znalost aspon jedneho cudzieho jazyka a vedia troska pracovat s compom tak najdu co potrebuju a ten s tym ze mu chyba ta uroven iq uzivatelov netu ma pravdu ja beriem aj zabavne stranky ale tak trosku vaznosti na SK strankach by nezaskodilo obcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov