Ako-tak normálny školský systém, zmysel pre osobnú hygienu, tolerancia, poriadna MHD, cenovo dostupné knihy, obchody otvorené aj večer a cez víkend, možnosť robiť niečo iné než pičovať na život v krčme a verejné osvetlenie, kt. nie je oranžové.
@narazuvzdornaa co mas proti oranzovemu verejnemu osvetleniu? ja za nim uz par rokov placem.
v bardejove na namesti bolo kedysi take stare makke oranzove svetlo z lamp a teraz nam tam hodili nechutne futuristicke, ktore svietia namodro a vobec sa k historickemu jadru nehodia. uz som aj planovala poslat anonymny vyhrazny list kompetentnym, ale akosi som od toho upustila.
Čo mi chýba v tomto štáte? Poriadni lekári! Lebo tí, ktorých tu máme, poserú čo sa dá! (momentálne som strašne nahnevaná... a áno, hádajte s čím ten hnev súvisí)....
čo mi tu chýba? meno....prostenikto netuší že nejake Slovensko je a ak aj ano tak iba ako prijebanu dieru kde zijeme este v roku 5 zarovno z opicami...
dalej mi tu chýbajú socialne zariadenia pre mládež.... a potom sa ludia čudujú že proste pubertiaci fajčia, pijú, hulia fetujú atd. ked nemajú čo robiť! ..... ked chodia do krčiem je zle- nemaju na to vek a ked su na hupačkach ludia volaju fizôov že tam možu chodiť len deti....atd...
POLICAJTOV čo sú aj POLICAJTAMI!!! .... a netvaria sa len ako hladné mrkvy a nebuzerú ludi aby zbierali psie hovna ked ich ani nemaju kde davat. (nemame kose na psie vykali)
a ešte veľa veci a ešte zatrhnúť cigánom ich výhody.... dava sa im prst a už trhajú celú ruku.... nech sa prispôsobia životu v 21. storočí.
ano som spokojny, nehovorim, ze mi nic nechyba a ze vsetko je v krajine ruzove, ale milujem svoju rodnu krajinu a 80% ludi co sa v podobnych diskusiach stazuje by sa stazovalo aj keby zilo vo wonderlande..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a diaľnica do KE
v bardejove na namesti bolo kedysi take stare makke oranzove svetlo z lamp a teraz nam tam hodili nechutne futuristicke, ktore svietia namodro a vobec sa k historickemu jadru nehodia. uz som aj planovala poslat anonymny vyhrazny list kompetentnym, ale akosi som od toho upustila.
dalej mi tu chýbajú socialne zariadenia pre mládež.... a potom sa ludia čudujú že proste pubertiaci fajčia, pijú, hulia fetujú atd. ked nemajú čo robiť! ..... ked chodia do krčiem je zle- nemaju na to vek a ked su na hupačkach ludia volaju fizôov že tam možu chodiť len deti....atd...
POLICAJTOV čo sú aj POLICAJTAMI!!! .... a netvaria sa len ako hladné mrkvy a nebuzerú ludi aby zbierali psie hovna ked ich ani nemaju kde davat. (nemame kose na psie vykali)
a ešte veľa veci a ešte zatrhnúť cigánom ich výhody.... dava sa im prst a už trhajú celú ruku.... nech sa prispôsobia životu v 21. storočí.