Ahojte, robim si mensi prieskum na roznych weboch za ucelom skolskej prace. Ak mate cas, venujte mu prosim minutku. Prosim len o relevantne odpovede. Dakujem
1, Co vam ako mladym ludom chyba v ponuke nasich TV stanic?
1.automobilove relacie, nieje ziadny poriadny v nasich tv. ten na jojke je dost slaby, tam len vychvaluju auta aby redaktory dostali od dealera aj nabuduce auto a aby sa mohli povozit...
1.niečo zmysluplné... zaujímavé dokumenty o osobnostiach, recenzie filmov, kníh a hudobných albumov...
2. uprednostňujem skôr niečo hrané, ale nie tie hlúpe kriminálky
3. niečo také by bolo pre niektorých prospešné, ak by sa tam riešili reálne problémy reálnych mladých ľudí a neboli by to iba hrané hlúposti ako Dr. Hermanová alebo ako sa to volá...
4. privítala by som niečo také, kde by sa ľudia dozvedeli nejaké praktické veci, niečo na spôsob relácie Urob si sám len by sa to týkalo iných vecí potom dokumenty o umení a relácie, kde by sa diskutovalo o problémoch spoločnosti... Potom ani taká relácia o spoločenskej etikete by nebola zlá
dokumenty najviac. no vacsinu ked pozeram na TV tak kukam na Discovery, lebo to je asi najlepsi kanal zo vsetkych. a potom asi tie veci okolo muziky.a dost inych veci
1.) jednoznačne seriály typu HIMYM, The Big Bang Theory, Supernatural alebo Gossip Girl v primetime, poprípade ďalšiu late night show ako napr. Craiga Fergusona alebo Conana O"Briena okrem Lettermana
2.) určite hrané
3.) hej, to by bolo fajn
4.) niečo na spôsob Uvolněte se, prosím alebo Late Show with David Letterman zo slovenska
tv?...malo uz strasne pozeravam...a co by som privital?....ja uz ani neviem...tam take ...(nenadavaj ako je hore napisane byvaju ze nemam ani predstavu co by mi mohlo chybat ...urcite nieco podobne na styl mafstory alebo ordinacie v ruzovej zahrade..NIEE!!!REPRIZU SUSEDOV!!
4.Seriály a filmy (aj) v pôvodnom znení , čsl. filmová klasika, vzdelávací program pre mládež (napr. stredoškolské učivo podané pomerne jednoducho a zaujímavo, ale nie ako pre zaostalých škôlkarov), magazín o európskych hlavných mestách, (ešte) viac vojnových dokumentov..
1.niečo ako kedisi maxihra,kuko,Majster.N,Alf,...,viac hudby ale takej normálnejšej nie takej čo je všade,niečo z čoho by sa dalo niečo naučit niečo zaujímavé
2.dráma,horor,thriler,romantický film,psychologické filmy,niečo zaujímavé o svete,ale hlavne historické
3.zaujímavé..ale to je aká diskriminácia že len pre mužov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2, osobne reality show nemusim, ale Discovery ma v poslednej dobe dobry progam, tak nieco take je to z reality, ale je to zaujimave
3, hmm to asi nie, to by asi dlho nevydrzalo, neviem si prestavit tie rady ak by to malo ist pravidelne
4, ja neviem uz toho bolo vela, nejaky kabaret, talkshow ?
2. uprednostňujem skôr niečo hrané, ale nie tie hlúpe kriminálky
3. niečo také by bolo pre niektorých prospešné, ak by sa tam riešili reálne problémy reálnych mladých ľudí a neboli by to iba hrané hlúposti ako Dr. Hermanová alebo ako sa to volá...
4. privítala by som niečo také, kde by sa ľudia dozvedeli nejaké praktické veci, niečo na spôsob relácie Urob si sám len by sa to týkalo iných vecí potom dokumenty o umení a relácie, kde by sa diskutovalo o problémoch spoločnosti... Potom ani taká relácia o spoločenskej etikete by nebola zlá
2. všetko
3. Všetko
4. všetko
2, buď seriály, alebo prípadne reláciu o bývaní (ako je napr. česká bydlení je hra)
3, pravdepodobne by ma to nezaujalo a ani by som nemala čas pozerať TV, ako nemám ani teraz
4, dobrá relácia o dobrej hudbe alebo o bývaní
2.) určite hrané
3.) hej, to by bolo fajn
4.) niečo na spôsob Uvolněte se, prosím alebo Late Show with David Letterman zo slovenska
2. Dokumenty, kvalitné hrané filmy, seriály (niektoré).
3. Nezáujem.
4.Seriály a filmy (aj) v pôvodnom znení , čsl. filmová klasika, vzdelávací program pre mládež (napr. stredoškolské učivo podané pomerne jednoducho a zaujímavo, ale nie ako pre zaostalých škôlkarov), magazín o európskych hlavných mestách, (ešte) viac vojnových dokumentov..
2.dráma,horor,thriler,romantický film,psychologické filmy,niečo zaujímavé o svete,ale hlavne historické
3.zaujímavé..ale to je aká diskriminácia že len pre mužov?
4.diskusie na rozne témy,každý den niečo iné
2.urcite hrane...
3.prve casti by som si zo srandy asi pozrela, ale neviem, ci by to tu vydrzalo...
4.urcite relacie, ako boli spomenute Uvolnite sa. prosim, David Letterman (to by bol skvely napad)