Čo vám doma zmizlo tak, že ste to už nikdy nenašli?
U mňa spodný diel pyžama, ktorý neviem nájsť už vyše roka, jednoducho bol doma a zrazu neexistuje, mám dojem, že sa k nám vlámal nejaký fetišista a inak opasok, CDčká..
raz mi poslala tetka z ameriky komix spider-mana, kde sa 1.x objavil green goblin..mal som ho doma v stoliku, raz mama robila poriadky (to som bol este maly) a odvtedy zmizol a uz som ho nenasiel
o tomto by som vedela napísať knihu.. nie len ja, ale aj moji spolubývajúci pravidelne strácame doma rôzne veci štýlom, že sme si to niekam dali a proste to tam neni a už to nikdy nenájdeme..
bývam tu asi 3 mesiace a z dôležitých vecí som stihla záhadne stratiť:
sluchátka
dve drahé bombičkové perá
dva svetre
nohavice
jednu topánku zo sandálov
žabky (obe)
niekoľko lakov na nechty
náušnice
jesenný kabát (!)
dva hrnčeky
balík nových odličovacích tampónov (asi 5 min. po prinesení z obchodu a už sa nikdy nenašiel)
fľašku fernetu
naťahovaciu plachtu
kefu na vlasy
a ďalej neviem, plus som mala stratenú žehličku na vlasy asi 2 mesiace a nakoniec som ju našla na uplne odveci mieste, kam by som ju nikdy nedala..
škrečka ani len zvyšky tela sa nenašli, mala som podozrenie že skočil z balkóna, ale pod ním ani stopy .. jedine ak by to prežil .. ale z tretieho poschodia neviem no ...
asi mesiac neviem nájsť ipod a slúchadlá a ak som to niekde odsrala tak ma asi vyrúti, lebo som s ním bola stotožnená a maminka ma tiež prerazí... Ale stále verím, že ho niekde objavím ... a barbíny ako decku proste som ich mala fest veľa a zrazu nikde nie sú fakt ani jedna. nechápem to a isto veľa vecí, len neviem konkrétne si spomenúť
MP4 prehrávač Raz som ho mala pustený pri vysávaní a prišla domov mama, tak som si ho dala z učí von a položila na poličku v chodbe... odvtedy som ho nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
bývam tu asi 3 mesiace a z dôležitých vecí som stihla záhadne stratiť:
sluchátka
dve drahé bombičkové perá
dva svetre
nohavice
jednu topánku zo sandálov
žabky (obe)
niekoľko lakov na nechty
náušnice
jesenný kabát (!)
dva hrnčeky
balík nových odličovacích tampónov (asi 5 min. po prinesení z obchodu a už sa nikdy nenašiel)
fľašku fernetu
naťahovaciu plachtu
kefu na vlasy
a ďalej neviem, plus som mala stratenú žehličku na vlasy asi 2 mesiace a nakoniec som ju našla na uplne odveci mieste, kam by som ju nikdy nedala..
Jeden deň bolo a na druhý deň večer nebolo .. neviem si to vysvetliť
vysvedčenie z tretieho ročníka
ponožiek asi už stovky
a kopa iných vecí čo ma teraz nenapadajú =D
šiltovka
kľúče :´(
a hračkársky pavúk