neznášam telefonovanie tak vo všeobecnosti (okrem prípadov, keď som pripitá), vždy sa snažím telefonát čo najskôr vybaviť. akonáhle mi volá niekto, kto by mi mal polhodinu rozprávať o niečom, čo ma ani len za mak nezaujíma, tak okamžite hovorím, že nemám záujem a dovidenia.
Ako kedy, moznosti striedam, ale urcite nic nekupim, neobjednam a ani nechcem. A poslednu dobu pouzivam blacklist na vsetky nezname a aj sukromne cisla :p
nikdy si cez telefón nič nekúpim.. väčšinou skladám hneď mobil, inokedy slušne poviem, že nemám čas.. ale raz sa mi veľmi silno snažili predať ponožky z bambusového vlákna to som sa zasmiala, ako sa ten, čo mi volal, nedal odhovoriť
tak sa priznam som jedna z nich,normalne dievca,operatorka,privyrabam si tym popri skole,ono vas nechceme obtazovat,je to nasa praca,skor ako sa to vezme pomahame,ponukame urcite produkty co inde mozno nezozeniete a este za vyhodnu cenu,je na vas ci nieco kupite alebo nie,ale nechapem jedine ked niekomu zavolate ste mila a ochotna a on na vas nakrici a este vam zacne nadavat a vyleje si na vas zlost,je to normalny predaj,nikto vas do nicoho nenuti,je vam len predstaveny produkt a ked ho nechcete nic sa nedeje ved iny to zoberu a budu spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
operátorka: takže čo hovoríte na túto jedinečnú ponuku
ja: že nepotrebujem také
o (už sa začínala smiať): vy nepotrebujete ponožky?
ja: nehovorím, že nepotrebujem ponožky, ale že nepotrebujem vaše ponožky
o (trochu ukľudnená): aha..a môžete my vysvetliť dôvody takéhoto vášho rozhodnutia?
ja: ja som heď od začiatku vedel, že vás odmietnem, ale ste vyzerali po hlase tak milo, že som si povedal, že si vás vypočujem
operátorka s veľkým ovládaním potlačila smiech a rozlúčila sa ..
..ale ináč som milý