@grietusha no griet neviem či ja a ty môžeme s našimi trojčlenkami a rovniciach o dvoch neznámych hovoriť, že nám ide matematika rovnako dobre ako slovenčina
@cerwik nechaj ma v tom, že keďže som vyhrala okresné kolo olympiády tak mi furt ide matika. čo tam potom, že som celú strednú prespala? mám na ňu bunku!
mne jednoznačne matematika , v slovenčine som niekedy úplne stratený a ani celkovo ma ten predmet nejako nebaví (možno to je aj učiteľkou , a iba sa čudujem ako každý rok na vysvedčení mám 1 alebo 2 zo sloviny
na strednej som nemala rada ani jeden z tychto predmetov..ale keby som si mala vybrat tak urcite slovina je lepsia...akurat teraz mam hlavu v smutku ako urobim skusku z matiky .. som z nej totalny jelen
slovina proste mame taku slovencinarku ze uz normalne aj ludi opavujem ked som vonku ale skvela to je ucitelka aj matikarka je skvela ale k slovine mam lepsi vztah
Určite slovenčina Keď som na slovine väčšinou nemám problém s chápaním, ale keď som na matike mám pri výklade otvorené ústa a hlavou mi len behá: ... čo?! ... ako?? ...
neznášam... na slovinu mame priyeb. úču.. ktorá si myslí že ked sa rano zobudí a vstane z postele tak že vstupila na divadelnú scénu... a na matuku mame takého pridrb. úča ktorý žije vo svete čísel.. všade vidí čisla, rovnice, vektory . . .
Slovenčina, i keď si myslím, že by som mohla byť dobrá aj v matematike, logické myslenie mám, napríklad strašne rada lúštim sumdoku-vyšší level sudoku, lenže som nemala šťastie na učitelov matematiky, hlavne na strednej.
..ja len nechapem ako nemoze ist slovina... je to viac menej biflovacka ci?az na gramatiku ...na matiku treba mat hlavu co u mna nieje vibec ziadna slava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale tak akože ide mi to, no v každom z týchto predmetov sa nájdu miesta, kde mám slabiny
ale podľa mňa je slovina a matika neporovnateľný predmet......
takže nezabrdnem už ani o jedno nejak extra
Teraz mi nejde ani jedno
Ale aj matika... Idú mi obe ale slovenčinu mám radšej