Pokles nezamestnanosti, menej konzervatívni ľudia, lepšie pracovné podmienky, vyššie platy/ resp.spravodlivo ohodnotené zamestnanie, viac pracovných príležitostí, väčšia spolupráca s ostatnými krajinami, viac domácich výrobkov, vyššie dotácie pre poľnohospodársky priemysel, väčší priestor pre kreativitu a podporu mladých ľudí, dialnice, radikálnejšie zaobchádzanie s rómskou komunitou....mám pokračovať?
@leilla Tak to ti neradim odchadzat do zahranicia. Ked porovnavam slovensko s inymi krajinami, tak tu sme vsetci krasavci a este aj skaredi ludia su tu krajsi, ako skaredi ludia inde
@leilla Tak ja som sa s tym este nestretol. Ani v usa, ani v niektorych mestach anglicka, ani v chorvatsku, ani v madarsku, ani v cesku a co mi tak sem-tam povie niekto znamy, nie je tak ani v norsku, pripadne inde.
smerom na juh ma to nezaujíma... skôr západ a sever a severozápad ale zase nemusel si sa toho tak chytiť bola to viacmenej taká vyrývacia poznámka neni to so slovákmi zas až také tragické a ono to aj tak nejde úplne zovšeobecniť, všade nájdeš extrémy a tiež na ten dojem veľa vplýva aj taký nejaký životný postoj a povaha
@23 +ešte myslela som to v európskom merítku, mimo eu som nebola, tak nekomentujem (i keď viem, že taká afrika a južná amerika by ma v tomto určite nejako zvlášť neočarila
@leilla Ved jasne, ja som to tiez napisal len tak z volnej chvile ale je pravda, ze ak som sa nahodou na niekoho pozrel, asi som natrafil prave na tu nespravnu vzorku
hah, vidíš, ja mám zase napr. za holandsko vyšpecifikovanú vzorku extra podarených vypracovaných športovcov, tak to možno vidím veľmi skreslene... ale tak oni proste všetci vyzerajú buď dobre alebo ešte lepšie a majú pekné zuby!
@leilla neviem preco, ale ten tvoj holandsky ideal mi pripomenul tu cast s princom a jeho zbrojnosmi, v step by step tam ti traja vyzerali presne takto. Zdravy, biely chrup a dokonale, vysportovane tela
Západné myslenie a správanie sa. Taká tá nonšalantnosť, samozrejmá zdvorilosť a príjemné vystupovanie...
To sme tu mali, myslím si, za prvej Česko-Slovenskej republiky. Ale minulý režim to označil za ,,malomeštiactvo" a kapitalistický prežitok, preto tento kultivovaný a elegantný prejav u ná vymrel niekedy v 60-tych rokoch.
Ostala nám tu len zaprášená bigotnosť, ktorá vytrvalo kritizuje celý Západ. Paradoxne sú to zväčša tí, ktorí boli najďalej na dovolenke pri Balatóne.
vyššie platy,nižšia nezamestnanosť+ práce pre neprispôsobivých občanov, lepšie školstvo a zdraotníctvo, žiadna korupcia,viac otvorení ľudia a menej závisti,poriadok,čistá príroda,zlepšiť si meno čo máme v zahraničí a zvýšiť export
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo dobre, nech aj to mierne, ale mierne prímorské, nie toto mierne kontinentálne
A hustejšie lesy bez kliešťov.
A normálna vláda, finančné prostriedky na financovanie toho čo treba a všetky tieto veci ktoré by som tu vypisovala od večera.
Je to prekrásna krajina!
Občas mi tu chýba niekto z milovaných, kto práve odcestoval do zahraničia bezo mňa. To je všetko, čo postrádam v tejto krajine.
o___O
dovolím si nesúhlasiť s tebou... rovnako ako s tým kolosálnym bludom, že na slovensku sú najkrajšie ženy
smerom na juh ma to nezaujíma... skôr západ a sever a severozápad ale zase nemusel si sa toho tak chytiť bola to viacmenej taká vyrývacia poznámka neni to so slovákmi zas až také tragické a ono to aj tak nejde úplne zovšeobecniť, všade nájdeš extrémy a tiež na ten dojem veľa vplýva aj taký nejaký životný postoj a povaha
hah, vidíš, ja mám zase napr. za holandsko vyšpecifikovanú vzorku extra podarených vypracovaných športovcov, tak to možno vidím veľmi skreslene... ale tak oni proste všetci vyzerajú buď dobre alebo ešte lepšie a majú pekné zuby!
že step by step, aké oldies ale nie som si istá, či viem presne, čo myslíš
no ale v každom prípade... oni sú reálne takí
To sme tu mali, myslím si, za prvej Česko-Slovenskej republiky. Ale minulý režim to označil za ,,malomeštiactvo" a kapitalistický prežitok, preto tento kultivovaný a elegantný prejav u ná vymrel niekedy v 60-tych rokoch.
Ostala nám tu len zaprášená bigotnosť, ktorá vytrvalo kritizuje celý Západ. Paradoxne sú to zväčša tí, ktorí boli najďalej na dovolenke pri Balatóne.