Hmyz. Ako má človek znášať teplo, keď nemôže mať otvorené okno a zapnuté svetlo zároveň? Sieťka nezabráni tomu najdrobnejšiemu hmyzu vletieť do miestnosti a tiež sa cez ňu nevetrá tak dobre.
Teplo a s tým spojené potenie. Vrr, neznášam keď sa potím .. A celkovo, nerada nosím krátky rukáv, radšej skoro stále dlhý. A ešte k tomu preplnené kúpaliská...
Hmyz, a pridala by som trocha viac tieňov , občasné teplé prehánky , chladný vánok a to teplo by som znížila o tých pár stupňov a nechala to tak po celý rok
Komáre, muchy, j*bnuté depresie či nejsom tlstá a tak podobne to zase nie
a dosť aj teplo .. teda milujem leto, ale keď je až extrémne horúco, a potím sa jak doga, a všetci okolo mňa sa potia tiež .. toto bolo čudné .. nevadí ..
teplo, tie sproste stebotajuce vtaky, dusno na zdochnutie, unava z tepla, nechut nieco robit kvoli teplu, nemoct otvorit okno, lebo mi naleti cela crieda komarov a inej havede do izby, hlavne na intraku, tam okna radsej ani neotvarame, lebo to je uz invazia, potenie, nosenie triciek a niecoho, v com sa potim tak ci tak, radsej sa zababusim v kabate v zime a este ked mi ide ta para z ust... no uz sa tesim na NOVEMBER
Teploty nad 30 stupňov a premenlivosť počasia, že napríklad niekde ideš, napríklad na túru, bicyklovať sa, na kúpalisko a je jasno a o hodinu-dve je už silná búrka s krúpami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a dosť aj teplo .. teda milujem leto, ale keď je až extrémne horúco, a potím sa jak doga, a všetci okolo mňa sa potia tiež .. toto bolo čudné .. nevadí ..