no skôr nasratá jak nešťastná. ale tak... aspoň trošku nakopnem svoje kreatívne "ja", len keď na to teraz pozerám, zas je tá izba v pohrebných farbách, krista... asi by som to mala zapínať aj v optimistickom duševnom rozpoložení, lebo takto budem môcť akurát tak dizajnovať márnice
hej, ozaj, inak ešte k tejto téme, keď mi je na fakt mega na hovno, pozriem si preventívne Kurz negatívneho myslenia, nech nemám chuť postrieľať všetkých chorobných optimistov
Viera v Boha (sv. omša - modlitba) ale to i keď som šťastná a vďačná, len škoda že už nechodievam do kostola tak často ako kedysi, momentálne väčšinou len v prikázané sviatky ale minulý piatok sa mi podarilo ísť A potom keď sa o mojom nešťastí s niekým dôveryhodným porozprávam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hudba, potkany, pes
*nešťastní
a rano je hned lepsie
@leilla jooj aj dnes si nestastna ? tutu nunu
Keď ti je zle, povedz si, že ti je dobre
no skôr nasratá jak nešťastná. ale tak... aspoň trošku nakopnem svoje kreatívne "ja", len keď na to teraz pozerám, zas je tá izba v pohrebných farbách, krista... asi by som to mala zapínať aj v optimistickom duševnom rozpoložení, lebo takto budem môcť akurát tak dizajnovať márnice