mne pomaha, ked citam knizku s dejom. ze sa prenesiem od svojich problemov k problemom fiktivnych ludi a ked nikoho nevidim, lebo potom som este aj nervozna a nevrla
Mne pomáha hlavne to, keď mám pri sebe svojich priateľov, niektorých členov rodiny, keď si lahnem a zababúšim sa do paplónu, behám po byte a upratujem, keď som u starkej a hrám sa s havinom alebo kocúrikom... sadnem si za komp, pustím si hudbu, chatujem s niekým, hrám sa hry...
sadnut si napisat baasnicku, ktora je taka depresivna, ze ked si ju citam za tyzden, tak neverim, ze taky optimisticky clovek ako ja, to mohol napisat.. hold, kazdy mame svoje dni..
vecsinow vtedy zdrhnem ku kamosom..idealne by bolo kedy sme ticho sedeli alebo lezali , potom by som ticho odisla a sup tisko do postielky....ale nie oni zacnu rozpravat o svojich problemoch a nakoniec ja musim pomahat im....prechadzka je fajn ale...ked sa vratim zasa sa citim rovnako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
priatel
pisanie basni/poviedok
...
ale ked si vybehnem von, ci zahrat futbal alebo tak.. tak sa myslienkami dostanem niekam mimo a nemysli na problem a obcas to pomaha..
a potom je tu este clovek mne najblizsi.. ale to je uplne ina kategoria.. ona ma rozveseli snad vzdy
to si prosím pekne pustíš túto pesničku:
a nepozeráš na Baryho, fakt nie.
k hudbe si pustíš toto:
tradá