Volá sa to masážny pavúk ? také železné, je to na masáž hlavy, to pomáha aj na bolesť, prekrvenie pokožky..
Paralen, napiť sa vody, môže to byť z toho že si poriadne nepila. Choď na chvilku na čerstvý vzduch. Alebo si trochu pospi. Ak všetko zlyhá, tak neviem skús si vsugerovať že ťa hlava nebolí.
Možno by som sa vyjadril k tomuto problému, ale zatiaľ ma hlava nebolela. Nepoznám ten pocit a ani nerozumiem ako može niekoho bolieť celá hlava. Bolí ma jedine, ak sa udriem alebo pod. No bolí ma to miesto, kde som sa udrel. Chcel by som niekedy zažiť tu bolesť celej hlavy, ktorá je pre mňa záhadou...
vyspat sa z toho, pokial je ta bolest migrenozna a ked len taka mensia, tak napit sa poriadne vody alebo dat si umele slzy - vacsinou ma hlava boli od oci
ak to je z migrény, tak ledva nejaká brufénová či ibuprofénová tabletka a spánok, vela vody, ak je to len také menšie zlo, tak niekedy postačí MagneB6 alebo len vela vela vody a lubovníkový čaj veľmi závisí od charakteru bolesti
mám nejaké lieky, ale raz som si ich dala a hlava ma začala bolieť ešte raz... snažím sa obmedziť svetlo a zvuk, zaľahnem do postele a spím... a keď už tak, doktorka mi dala ibalgin 600, ten však beriem v krajných prípadoch..
najsilnejšie, čo som užívala bol asi aulin.. aj teraz mám bolesti hlavy, ale to asi kvôli zápalu stredného ucha zaberá mi celkom aj valetol, ale keď zjem viac ako 2-3 tabletky denne tak ma zase bolí brucho čiže radšej dám na ten aulin a keď mám slabé bolesti tak paralen. A párkrát mi pomohol aj ibištekový čaj a žuvanie žuvačiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Paralen, napiť sa vody, môže to byť z toho že si poriadne nepila. Choď na chvilku na čerstvý vzduch. Alebo si trochu pospi. Ak všetko zlyhá, tak neviem skús si vsugerovať že ťa hlava nebolí.
Možno začínaš byť chorá.
Len "Aulin" ,je to myslím, ale len ďalšie analgetikum.. niečo ako ibalgin, ale silnejšie
lieky jebem
klop klop klop