.. tak ako povedal @v3nty šál + veľa teplého čaju a na druhý deň mi nič nie je
@simonkaero Ja to mám na bežnom poriadku že idem si v kľude a začne sa mi liať krv z nosa, to len si treba zvyknúť, ja to ovplyvňovať neviem Ale mne ide krv z nosa iba keď mi nečakane vyskočí krvný tlak čo sa mi stáva dosť často lebo ho mám kolísavý
niekde som čítala že práve teplé a šál okolo krku neni práve najlepšie lebo baktérie sa najlepšie množia v teple....takže zmrzlina a poriadny vychladený čapák
ako, vyznie to divne, ale mne zaberá taký špeciálny zábal...na krk si poukladat tam kde to bolí plátky udenej slaniny a obalit igelitom a uterákom alebo šálom na noc...slanina vytiahne zápal...teda aspon mne to funguje...
"zväčšené uzliny???" Pokiaľ ja viem tak keď sú uzliny zdúrené tak zachytili infekciu,niekedy treba antibiotiká,inokedy sa to dá "vyležať"(to je podľa mojich skúseností;ale je tu zopár múdrejších ako ja skús @tiana )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak mentolové cukríky a šál
co mi je, ked mi z nicoho nic zacne tiest krv z nosa
nefetujem...keby daco
ale ak nemôžem prehĺtať, mám zväčšené mandle a aj uzliny, zaberú mi jedine antibiotiká
@simonkaero Ja to mám na bežnom poriadku že idem si v kľude a začne sa mi liať krv z nosa, to len si treba zvyknúť, ja to ovplyvňovať neviem Ale mne ide krv z nosa iba keď mi nečakane vyskočí krvný tlak čo sa mi stáva dosť často lebo ho mám kolísavý
@vlcica1989 jo, presne tak!