nesmierne mi pomáha hudba.. väčšinou moja vlastná tvorba.. niekedy aj taký Green Day.. ako, možno mi dakto povie, že som šibnutá ke´d mi vreštiaca punk-rocková hudba pomáha sústrediť sa..ale tak to je..napr. ja sa nedokážem učiť, ani nič robiť..keď je niekde ticho..ja musím mať hluk proste.. a keď nemám poruke slúchatká..tak bubnujem (mám aj paličky) vždy poruke..a ide to aj na písomkách v škole..vždy robím rozruch..a vtedy sa najviac sústredím a podávam najlepšie výkony asi som divná.. že?
keď sa neviem sústrediť začnem si čarbať, vytiahnem farby pastely a len tak čarbem do toho si pustím hubu a robím to dokedy ma to neprestane nudiť potom som už sústredená inač mi veľmi pomáha ak sa najem lebo keď z kuchyne cítim obed a som hladná nesústredím sa na nič -to ohľadne učenia-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Fakt,ani milimeter sa neviem sústrediť... Neobsedím na jednom mieste,neviem byť kľudná ... - -