Pretvárka...a čo sa týka výzoru u dievčat mi pomaly ale isto začínajú liezť na nervy gélové nechty ,vysolarkované xichty a peroxidové hlavy ,ktoré sa snažia vytovoriť nejaký "ideál krásy"...
urputná a prázdna/márna snaha o originalitu, vyjadrenia typu "som iný ako ostatní", nech už sú formulované akokoľvek, štylizovanie sa do nejakého archetypu (až karikatúry) - viď zajka a celú jeho činnosť na birdze pod akýmikoľvek nickmi, ...už ma nič nenapadá
tak prvé ma napadlo oblečenie, najviac to vidno navonok. nemusí byť ani zlé, ale keď sa niekto oblečie tak, že mu na tom viditeľne záležalo a pritom je to bez trochy vlastného vkusu a originality.
tuctové? Štýly v oblečení, alebo skôr, keď niekto do toho úplne spadá a bude sa hádať a vykrikovať do sveta, že on nie je punkér a pritom má pol metrové číro. ( to bol len príklad)
že sa každý snaží byť iný ako ostatný ale pritom je úplne rovnaký a čo sa týka výzoru, tak určite prefarbené baby na čierno/červeno, výstrih po pupok, počúvanie tuc tuc hudby a poriadna omietka, ktorá opadne pri každom ťuknutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ten (ne)štýl u väčšiny ľudí, samozrejme, česť menšine!
a sama si uz pridem byt maximalne tuctova.
mozno tym, ako som sprosta, ked napriklad pisem inteligentne komentare "tuctovosti", ked vlastne ani neviem, co to slovo znamena.