ja som napriklad minulu nedelu na obed isiel s kamosmi pozriet na nedaleke vodopady "trocha" sme popili potom som zaspal v obyvacke jedneho kamosa pri jeho fotrovcoch a nakoniec som sa zobudil na dyskoteke v mostenci a tam bol az do rana bolo supe
no mne alkohol sposobil akurat taq par trapasov par srand prijemnych aj neprijemnych zazitkov....bolo toho vela.....ale aj vela toho na co si nespominam ale inak nie som alkoholik
no mne sposobi vzdy jednoznacne vela zabavy a neopakovatelnych zazitkov ...s odstupom casu si tak viem uvedomit, o co vsetko krasne by som prisiel, keby som si nevypil.
okrem tych veci ktore ste popisali vy, spoznal sm cez alkohol vela dobrych ludi, ale takttez ma alkohol skoro zabil...padoll sm z mosta do prosta...teda nee do prosta ale do potoka ...hlava rozbita, a taktiez kvantum opic na druhy den ale inak sa to celkom da len treba s mierou...
videli ma vsetci v skole..riaditel,triedny,cela zborovna..ale zacnem odzaciatku:
isli sme do Mcdonadlu,kde som sa pogrcala na nejakych ujkoch,potom som v MHD vykrikovala,že co vsetci cumia(nadavky,nadavky,nadavky),potom som vyfajcila 2krabicky na jeden sup(v areali skoly) a tak na mna zacala picovat jedna babka,ze na mna zavola fizlov..potom som urobila tu najvacsiu hanbu nasej triede,ale inak celkom fajn sa to ukoncilo
@johnyluky ja som za, už tu párkrát padol návrh zorganizovať stretko niekde v našom okolí, nemuselo by byť priamo v PB, kľudne aj napr. v Žiline alebo Trenčíne, veď to máme na skok Len neviem či by mal kto prísť, treba zistiť.
@nikuska7 myslim ze urcite by sa dakyludia nasli ale skorej ako ty hovoris keby to bolo napr v ziline allebo tak niekde blizsie inak sa mi paci ako sme to zacali preberat pri teme s alkoholom
@nikuska7 nie nie kdeze to by som si nedovolil pochybovat len som este nikdy na takom stretku nebol a trocha sa mi zda ze by sme na tom stretku boli len mi dvaja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
videli ma vsetci v skole..riaditel,triedny,cela zborovna..ale zacnem odzaciatku:
isli sme do Mcdonadlu,kde som sa pogrcala na nejakych ujkoch,potom som v MHD vykrikovala,že co vsetci cumia(nadavky,nadavky,nadavky),potom som vyfajcila 2krabicky na jeden sup(v areali skoly) a tak na mna zacala picovat jedna babka,ze na mna zavola fizlov..potom som urobila tu najvacsiu hanbu nasej triede,ale inak celkom fajn sa to ukoncilo