No,o Sv.Dindim som pocula prvykrat ako 5-6rocne decko...Spytala sa to mama:"Kedy to uz konecne bude?Na svateho Dindi?"Vtedy som si predstavila nejakeho velmi velmi farebneho uja na tiez velmi farebnom trone...
Ešte som to nepočul nikdy v živote! Teraz to počujem po prvý raz! Asi žijem v nesprávnom prostredí pretože ľudia okolo mňa nepoužívajú túto frázu. Možno keby som býval viac na sever a viac na západ tak by som tú frázu poznal.
@pawlo no to teda si zaostaly ale tak sice neskoro ale predsa si tu frazu pocul am ozes ju sirit dalej A raz obleti cely svet (a viete kedy to bude? no predsa na svateho dindy
to ze v ten den dostavam od otca najviac darcekov....hodinky s vodotriskom, notebook, motorku, kajak, auto, povolenie mat sex smiley: foter je nejak naivny), diskoteky...
je toho vela...to je krajsi den nez narodeniny...a tatino je skutocne veeeelmi stedry,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
"Na svätého dindi - to nebude nikdy...!"
Tak toto mi to pripomína a tá fráza mi strašne liezla na nervy
mozno trocha trafene ale moja asociacia
To že som to v živote nepočul bude asi preto že moji rodičia mi nehovorili hádanky ako je táto fráza ale odpovedali mi normálne na moju otázku!
je toho vela...to je krajsi den nez narodeniny...a tatino je skutocne veeeelmi stedry,,,