ze su to prijebani kokoti ... no a co ? ... take rozmaznane decka co kkt vedia o zivote a vsetko co chcu dostanu od mamky ... a este sa bavia na dospelych a premudretych .... proste nenavidim svojich skokotenych spoluziakov
Riťolezectvo pomaly cez mŕtvoly. Hranie sa na múdreho/múdru, pričom by na niečo také prišiel každý, prípadne je to niečo na štýl krčmových rečí. Zasieranie seminára rozhovorom s vyučujúcim, keď je to nežiaduce. Privlastňovanie si zásluh iných. A tak.
Vo vseobecnosti si ludi, kt mi vadia, nevsimam. Ale na gympli a na zs som mal spoluziacku, kt do vsetkeho strkala nos a vsetko a kazdeho chcela dirigovat. A cuduj sa svete, na vs mam taku istu... Mam chut vrazdit...
sice teraz uz mam super spoluziakov na VS, ale na tych z gymnazia mi vadilo spravanie typu, ze kazdy sa ma prejavit, ale potom nerespektovali nazor, ktory sa vymykal z ich ockavani, dalej nerespektovali ludi, s inymi nazormi, zmyslanim, vkusom ako oni a zosmesnovali ich kvoli tomu, potom ludia, ktori sa do vsetkeho pchali akoze su super 'organizeri', dalej ludia, ktori si mysleli, ze maju povahu na to, aby mohli komandovat a ovladat zvysok triedy a presadzovat svoje nazory a potom sa nasli aj extremne pobozni spoluziaci, ktori kazdemu vnucovali svoje presvedcenie...proste trieda cela na picu, aspon, ze so 4-5 ludmi sa tam dalo bavit
no mám par takých spolužiakov čo su taký dvojfarebný, alebo že sa spravaju velmi hlupo voči iným žiakom či učitelom a potom sa čuduju že ich učitelia nemaju radi.....pritom ku mne keby sa tak niekto spraval, tiež ho nemám asi rada
až posledný ročník čo sme boli spolu som si všimla že ju neznášam stále mudrovala tvárila sa ako niečo viac keď sa po prestávkach učila ..(napr. všetci sme sa bavili rozpravali iba ona si čitala nejake učivo) ale najviac ma na nej sralo "ja nič neviem" a jedno jebs ach rr trhala by som takých ľudí .. alebo to jej večné dokončovanie viet učiteľov ale najviac ma aj tak dopálilo že ide na tú istu školu ako ja :/
že sa za mnou stále jebe, idem na záchod, ide so mnou, idem do bufetu, ide so mnou, idem niekde na chodbu, ide so mnou.. a to sa s ňou ani nebavím hlavu si umýva raz za dva týždne a ten jej pach.. to je jeden príklad
ďalšia skupinka pipiniek s kilom hnedej gebuziny na xichte, čo si myslia aké sú príliš krásne a pritom by som grcala keby som ich videla odmaľované, tiež tá ich afektovanosť, pusinky, celkovo správanie, vraždila by som
a posledná skupinka, žilinskí kokoti z Hájika, čo si myslia že sú najvačší páni, počúvajú Rytmusa, nosia tepláky pod riťou a neexistuje nik iný iba oni
Premudrení riťolezi to je prva skupinka vačšina chalanov až 5 ich mám v triede,čo sa pchaju profákom do prdele ako sa len da,cez prestavky ich zaujma to ako sa dnes má pani triedna a aký kvet kúpia slovenčinárke na narodeniny.
Potom sú tam iba premudrení ktory si myslia že zhltli celý svet,všade boli,všetko videli...To určite poznáte.
Dalej jeden extratyp,holka ktora nonstop robí to čo ja.Idem na wc,ide ona.Idem do bufetu ,ide ona.Kúpim si v bufete bebe keksy ,kúpi si ich aj ona napriek tomu že ich normalne nejedáva.Nechce sa mi vytiahnuť zošiť ,nevytiahne si ho ani ona.Začnem sa bavit s telefonom,začne aj ona.. túto nenavidim najviac.
No a potom tu je ešte jedna skupinka ludí ktory riešia len to kedy si pojdu zapáliť keď nam zrušili obednú prestávku ,či si kupia petry lightky alebo červene.A kedy sa najbližšie na*ebú.
A potom ostalo cca 5 až 7 ludí ktorých mam rada a nemam s nimi ziaden problém.Aj tak som s nimi jedine cez hodiny,prestavky si trávim osobitne
Mne vadí hlavne to, že sa hrajú (niektoré spolužiačky) na neviem čo a pri tom sú obyčajné falošné "kamošky" kt.sa len pretvarujú, že som ich kamoška.Hlavne tá faloš a miestami aj to , že sú rozmaznané.česť výnimkám ale tých je málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
viac mi teda vadia isté osoby v učitelskom zbore...
sice teraz uz mam super spoluziakov na VS, ale na tych z gymnazia mi vadilo spravanie typu, ze kazdy sa ma prejavit, ale potom nerespektovali nazor, ktory sa vymykal z ich ockavani, dalej nerespektovali ludi, s inymi nazormi, zmyslanim, vkusom ako oni a zosmesnovali ich kvoli tomu, potom ludia, ktori sa do vsetkeho pchali akoze su super 'organizeri', dalej ludia, ktori si mysleli, ze maju povahu na to, aby mohli komandovat a ovladat zvysok triedy a presadzovat svoje nazory a potom sa nasli aj extremne pobozni spoluziaci, ktori kazdemu vnucovali svoje presvedcenie...proste trieda cela na picu, aspon, ze so 4-5 ludmi sa tam dalo bavit
a dalsia stale skače do reči lebo sa nevie ais prihlasit mysli si zeje pan!
A vlastne s polovicou mam nejaký problém
ďalšia skupinka pipiniek s kilom hnedej gebuziny na xichte, čo si myslia aké sú príliš krásne a pritom by som grcala keby som ich videla odmaľované, tiež tá ich afektovanosť, pusinky, celkovo správanie, vraždila by som
a posledná skupinka, žilinskí kokoti z Hájika, čo si myslia že sú najvačší páni, počúvajú Rytmusa, nosia tepláky pod riťou a neexistuje nik iný iba oni
toť polovica mojej triedy, zvyšok mám rada
Potom sú tam iba premudrení ktory si myslia že zhltli celý svet,všade boli,všetko videli...To určite poznáte.
Dalej jeden extratyp,holka ktora nonstop robí to čo ja.Idem na wc,ide ona.Idem do bufetu ,ide ona.Kúpim si v bufete bebe keksy ,kúpi si ich aj ona napriek tomu že ich normalne nejedáva.Nechce sa mi vytiahnuť zošiť ,nevytiahne si ho ani ona.Začnem sa bavit s telefonom,začne aj ona.. túto nenavidim najviac.
No a potom tu je ešte jedna skupinka ludí ktory riešia len to kedy si pojdu zapáliť keď nam zrušili obednú prestávku ,či si kupia petry lightky alebo červene.A kedy sa najbližšie na*ebú.
A potom ostalo cca 5 až 7 ludí ktorých mam rada a nemam s nimi ziaden problém.Aj tak som s nimi jedine cez hodiny,prestavky si trávim osobitne