@turgon moja mama je dokonalá ukážka chrápajúcej ženy. cez deň nádherná ženská, trochu drobná, milá, každý sa za ňou otočí a v noci sa zmení na drevorubača, ktorého počuť cez dve izby
inak aj ja trochu chrápem, takže neviem, prečo by mi to malo na niekom vadiť. a brat škrípe zubami a je to nechutné, no že by mi to vadilo... väčšinou ma nič nezobudí, takže mi je jedno, aké zvuky ľudia v noci vydávajú.
@grietusha možno preto že je taká pomenšia si to vynahradzuje hlasným až chlapským chrápaním ,...btw pokiaľ chrápeš občas tak to je ešte v pohode, sú ľudia čo chrápu furt a to už je problém . Mňa tiež nič moc nezobudí ale keď niekto začne spievať a tancovať na makarenu tak to ma vie zobudiť
@turgon viem, aké to je spať vedľa človeka, čo chrápe vkuse vlastne, neviem, keďže nikdy neviem, či ten vedľa mňa chrápe alebo nie
ja chrápem tak smiešne, jeden kamarát sa mi za to veľmi smial. pretože ja najskôr spravím jeden chrap, ktorým oznamujem, že som zaspala a potom raz za čas znova ďalší, akože furt spím, nech všetci vedia a že vraj tak aj komunikujem. keď som napr. zaspala v obývačke, tak vždy, keď cez ňu prechádzal, že si šiel po vodu do kuchyne alebo tak, tak som urobila chrap, akože nazdar, tu som ja
môj chrápe, škrípe zubami a dokonca aj rozpráva zo sna (a niekedy celkom autenticky)... dnes som sa zobudila na to, že kričal zo sna ... ale dá sa zvyknúť na všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ak hej, tak chrápanie.
ale tak to škrípanie by mi vôbec nevadilo
a potom hneď na druhom mieste, resp. takmer na rovnakom je chrápanie (a hlavne, keď obaja, mama aj otec, chrápu naraz)
@riaaa neboj, aj to ti bude vadiť
inak aj ja trochu chrápem, takže neviem, prečo by mi to malo na niekom vadiť. a brat škrípe zubami a je to nechutné, no že by mi to vadilo... väčšinou ma nič nezobudí, takže mi je jedno, aké zvuky ľudia v noci vydávajú.
ja chrápem tak smiešne, jeden kamarát sa mi za to veľmi smial. pretože ja najskôr spravím jeden chrap, ktorým oznamujem, že som zaspala a potom raz za čas znova ďalší, akože furt spím, nech všetci vedia a že vraj tak aj komunikujem. keď som napr. zaspala v obývačke, tak vždy, keď cez ňu prechádzal, že si šiel po vodu do kuchyne alebo tak, tak som urobila chrap, akože nazdar, tu som ja