@nrcka Však náckovia sú aj neskíni, tak ja sa preistotu bojím všetkých. I keď ja som úplne neutrálna, ale práve preto. Aj náckov, aj antifákov, aj všetkých.
to ze "idiot" som dala iba kvoli tomu, lebo ja poznam zopar skinhead-idiotov..
ale k veci: skinheads ako taki neboli najskor zli..avsak etraz sa to uz cele miesa s neonacistami a pomaly, ako vsetko kedysi dobre, zanika toho prava podstata...
nie je skinhead ako skinhead. vecsina ani nevie co vyznava - to su idioti, no najde sa par takych, ktori trochu ovladaju historiu a maju vlastny nazor bez ohladu na to ze su skinheadi.
kedysi som bol taky pomateny ze ked sa povedalo skinhead tak som si vybavil nacka.. skoda tych predsudkov
avsak nahodou, ked na nejakom punkovom koncerte vidim bandu holohlavych v lonsdale tak mi to nejak nevadi.. oh, minule som na HT so skinheadmi spieval pilsner oiquell, celkom som medzi nich zapadol a to som este nosil ofinu cez pol ksichtu
Úprimne tomu nechápem hoci som si na nete niečo o tomto čítala, ale každí si všetko prispôsobí tak neviem čomu mám veriť. Osobne proti nikomu nič nemám až dokiaľ sa to nezačne nejak prejavovať ako napríklad kopať niekoho do hlavy lebo je čierny je už asi niečo iné, ale netreba veriť tomu čo je napísané v Novom Čase alebo plus7mičke nie ??
Ako napr. s tým Danielom Tupým, inde je totiž napísané, že ho zabili nejakí mafiáni lebo to bol díler a vysel im peniaze
@nrcka ako môžeš si to tu obhajovať, tú pôvodnú myšlienku koľko chceš, ale aj tak to bude prd platné. ja viem, že skinhedi sú z jamajky, ale tak sa pozri na týchto všetkých kokotkov, čo tu pobehujú. proste je to banda vyholených kokotov, čo keď ich už omrzí si škrábať gule, tak idú sa ožrať a potom robiť zo seba veľkých machrov a silákov. proste je to banda kokotov, čo len mláti ostaných, aby si dokázali, že sú fakt najväčší kokoti, behajú so zdvihnutými pravicami (veľa z nich a so zdvihnutími ľavicami, bo ešte furt nevedia, ktorá je pravá a ktorá ľavá ruka) a nevedia ani mastný čurák o tom, kto to hitler vôbec bol. ako nevadí, že by všetci títo pseudo-árijci skončili medzi prvými v plyne, ale čó, jebať trnavu...
ja som si tiez vzdy myslela, ze kazdy vyholeny chlap, je hned nacista, fasista alebo iny..... ale nie je to tak.. kamarat mi to vysvetlil a teraz vsetkych nedavam do jedneho vreca...aj ked o fasistoch si stale myslim, ze su to kkti...
@22 ako ja mám tiež kamaráta, ktorý je teda skinhed, aj keď teda vyholenú hlavu už nemá, ale je to úplne normálny haluzný chláň. ale ako poväčšine je to fakt len obyčajná zberba. jak môj jebnutý spolužiak. oholené to je, stále to behá so zdvinutou pravicou, ykrikuje to zeig hail, robí drsňáka a vypráva o tom, jak neviem koľký zbili niekoho. ale toto máš väčšinu týchto debilov! nehovorím že všetci, ale týto pseudo skíni a fašovia, to je proste zberba
@25 ja som totizto omylom stlacila enter este nez som dopisala tie moznosti
@13 asi tazko by som mudrovala o skinheads, keby som si zakladala na jednom clanku a nemala by som s nimi ziadne realne skusenosti.. sama som skinheadkou tak asi ze sa tu nebudem vytahovat s tym, co je napisane niekde na nete...
@miluskaaa asi by som nebola skinheadka keby som preto musela nejako menit svoje nazory.. a tie mam uz neikolko rokov a nemozem za to ze som sa s tou ideologiu stotoznila a ska, regage a oi milujem tiez
@cocca-colla ty mas sestnast a spravas sa jak uplna krava... a tez to velmi od tvojho veku nezalezi a ja som sa vzdy bavila so starsimi.. a urcite starsimi ako si ty a stavim sa ze aj znacne inteligentnejsimi
@deyna keby si si citala moje prispevky nevytahovala by si tu na mna wikipediu
nechapem nadavky niektorych ludi, skinheadi su len ludia ako vsetci ostatni a vobec na tejto kulture nevidim nic zle. ked je niekto zly clovek je jedno ci je skinhead, hiphoper, pankac, diskac, technak, policajt, profesionalny vojak alebo kickboxer, ked ma predispozicie byt agresivny a riesit svoj hnev a komplexy na ostatnych ludoch tak sa tak stane bezohladu na to ake ma politicke presvedcenie alebo nabozenske vyznanie.
@nrcka láskavo si moju osobu neber na špacír To ako sa správam je čisto moja vec a teba, slečna skingirl, do toho absolútne nič. Hovno ma poznáš tak láskavo súď najprv seba a potom druhých.
Diskusia či anketa je na to, aby tu KAŽDÝ vyjadril svoj názor. Myslím, že už len tým, že si založila takúto diskusiu s háklivou témou si mohla očakávať, že NIE KAŽDÝ bude s tebou súhlasiť Ja mám dôvody prečo budem vyjadrovať taký názor a tebe ho tu vysvetľovať nebudem.
To s akými ľudmi sa JA stretávam, tak to už troška preháňaš nemyslíš ?! Jaj, slečna inteligentná, všetci naokolo, ktorí majú iný názor sú jebnut*. Hlavne, že ty si múdra
@wewo .. poznam zopar ns a nemam skusenosti.. a poznam jednu abbu co je ns co je inteligentnejsia ako vacsina skinheadov co poznam ci uz nackov alerbo apolitikalov a tak
v prvom rade to neni styl ale politicke presvedcenie. A radikalna politika sa vzdy koncila nasilnym nastolenim. Respektive najprv presvedcili vacsinu o tom ze je to prave to spravne a ostatnych ktori nesuhlasili prevalcovali.
no ked sa povie skinhead tak ja si predstavim osobku nad mojim komentom taze by som uprednostnila inu moznost na hlasovanie a nexce sa mi citat tote komenty ale predpokladam vyvoj debaty...je urcite "strasne" dolezita a urcite vyriesila tento problem, kto to vlastne skinhead je
P.S.: a este si hned predstavim plesateho boba marleyho fesak no co povedat
@65 ale ziaden diktator dlho nevydrzal a ak hej tak asi ne v normalnej krajine
a co sa tyka nacizmu a podobne je to vsetko len skatulkovanie pretoze aj tak sme vsetci ludia a nezalezi na tom akej farby mame plet ale na tom ako sa spravame k ostatnym a k sebe samym.. a ak tam mam gramaticke chyby, nebite ma
mnoho ludi vidi pod pojmom skinhead vyholena hlava, zakasane boty a bombera .......mnohy z nich si to pletu s nackami ,lenze skinhead nema nic spolocne s nackami....nackovia su iba ubohy kkti ktory sa skryvaju pod skinheads .....lenze skinhead nieje len styl oblecenia je to zivotny styl a predovsetkym kultura
videl z vas niekto dokumentarny film Skinhead Attitude? ak nie tak vrelo odporucam si ho pozriet. a ozajstny skinhead nie je rasista. a tie "skinheadske" odnoze fasistov a nacistov su take priblble a nepochopim tomu. ludia su si rovni, len nejaky hlupak si mysli, ze ked je biely tak je neviem co. zakomplexovany idiotsky rasista. nechcem tu hadzat vsetkych ludi do jedneho vreca, ale najdu sa aj take extremisticke vynimky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
viem aky je rozdiel medzi fasistami s skinheadmi, ale v konecnom dosledku je to kokot ako kokot. takze tak
Dnesna spolocnost vytvorila sirokej verejnosti obraz skinhead = nacek a zial neda sa to lahko vyjasnit.
Pochopitelne, na Slovensku je nackov az az ale zabuda sa na apolitikalnich a antifu.
Aj ked antifa su idioti pretoze maju protichodne nazory
Nackovia si iba vzali myslienku a vzhlad... Lenze sinevsimli ez povodni skinheads boli antirasisti
ale k veci: skinheads ako taki neboli najskor zli..avsak etraz sa to uz cele miesa s neonacistami a pomaly, ako vsetko kedysi dobre, zanika toho prava podstata...
ja posudzujem kazdeho cloveka zvlast a nie preto ze sa nazyva skinhead aleno nacek alebo daco take...cize nie ako skupinu...
kedysi som bol taky pomateny ze ked sa povedalo skinhead tak som si vybavil nacka.. skoda tych predsudkov
avsak nahodou, ked na nejakom punkovom koncerte vidim bandu holohlavych v lonsdale tak mi to nejak nevadi.. oh, minule som na HT so skinheadmi spieval pilsner oiquell, celkom som medzi nich zapadol a to som este nosil ofinu cez pol ksichtu
odporucam vam song "Only for white" od Mladé rozlety
Ako napr. s tým Danielom Tupým, inde je totiž napísané, že ho zabili nejakí mafiáni lebo to bol díler a vysel im peniaze
neviem čomu mám veriť, takže som neutrálna
nabuchany vyholeny kamarati ma napadnu
a dáko málo možností.. ani jedno...
@13 asi tazko by som mudrovala o skinheads, keby som si zakladala na jednom clanku a nemala by som s nimi ziadne realne skusenosti.. sama som skinheadkou tak asi ze sa tu nebudem vytahovat s tym, co je napisane niekde na nete...
@wewo @nemamprachy
dakujem vam za vase pokusy o vyjasnenie situacie
@20 verejnost vravi, ze to boli nackovia.. nackovia vravia, ze to bola mafia..
Nejak som vam chcela vysvelit, co zac su skini, ale nakolko sa tu vzdy najde niekto, kto ma zhodi, nemam apetit...
sku.veny skinhead mi staci
ta pesnicka je hrozna...
@deyna .. dakujeme ti za prejavenie tvojho nazoru, teraz mozes palit.. do prec
no vidis =D
Väčšina na Slovensku má IQ hlboko pod bodom mrazu tak preto si nemyslím, že tých "normálnych" je viacej či nebodaj som normálneho stretla..
Sama mám 16, ale príde mi dosť komické ak sa v 14 niekto radí k veľkým "skinheadom"
To nemozes mat vlastny nazor?Musis sa drzat nejakej filozofie ci ideologie?
A potom sa cudujte ze vas ludia odsudzuju....
je veľmi múdre písať tu už veci, ktoré dávno napísane boli
štrnástka
Čím sa líši pravý od ľavého? A kto je to normálny človek?
slovo, ktoré úplne zmenilo svoj význam vďaka ľuďom, ktorí o tom nič nevedeli a nevedia...hm, toť vše.
:/
A normálny ? Ten kto nerobí absolútne hovadiny, nepreferuje nacizmus,fašizmus...
@cocca-colla ty mas sestnast a spravas sa jak uplna krava... a tez to velmi od tvojho veku nezalezi a ja som sa vzdy bavila so starsimi.. a urcite starsimi ako si ty a stavim sa ze aj znacne inteligentnejsimi
@deyna keby si si citala moje prispevky nevytahovala by si tu na mna wikipediu
Diskusia či anketa je na to, aby tu KAŽDÝ vyjadril svoj názor. Myslím, že už len tým, že si založila takúto diskusiu s háklivou témou si mohla očakávať, že NIE KAŽDÝ bude s tebou súhlasiť Ja mám dôvody prečo budem vyjadrovať taký názor a tebe ho tu vysvetľovať nebudem.
To s akými ľudmi sa JA stretávam, tak to už troška preháňaš nemyslíš ?! Jaj, slečna inteligentná, všetci naokolo, ktorí majú iný názor sú jebnut*. Hlavne, že ty si múdra
avsak napriklad NS je vyslovene nassilny styl ktory ludi vyzyva do boja bitiek..
cize zase nehadzat vsetkych do jedneho vreca
no povedz ze je to mierumilovny styl
P.S.: a este si hned predstavim plesateho boba marleyho fesak no co povedat
a co sa tyka nacizmu a podobne je to vsetko len skatulkovanie pretoze aj tak sme vsetci ludia a nezalezi na tom akej farby mame plet ale na tom ako sa spravame k ostatnym a k sebe samym.. a ak tam mam gramaticke chyby, nebite ma
.... na narod!!!!