Tak otazka je jasna no mna okrem toho vaetkeho co ma sere stale vkuse nasralo to ze nemam kofolu k rumu na noc a v obchodoch tu je draha tak serem na nu ! A vas ?
ja sa priznám, že dnes sa mi stalo toľko drobných úsmevných a milých maličkostí, že to bol celkovo fakt krásny deň
jediné čo ma nahnevalo, je že niekto nechal moju hubku hodenú v dreze, nenávidím keď moja malá hubka na umývanie hnije vlhká v dreze a nie je pekne vyžmýkaná odložená na dreze! D
Mna nasralo ze som cele leto bez letnych siat lebo skurvena posta mi nedorucila oznamenie o baliku a nechali ho tam lezat mesiac. Tak. A este ma nasral pojebany podpisany Jaroslav spisiak v maili po mojom telefonate ze kde to vlastne teraz je.
Ze Chester zomrel. Teda skor som smutna ale kusok nahnevana som preto lebo ako opak k tomu vidim ako je vsade tolko obmedzenych (aj ne)internetovych hrdinov (ktori nemaju uctu k nicomu aj ked nikdy nic poriadne nedokazali) ako si spokojne ziju a tak celkovo ma dnes stve ake vedia mat zli ludia stastie niekedy
@torpedo08 že som začal byť chorý a cítim sa unavený, aj keď som sa normálne vyspal a v robote nebolo dnes najhoršie. A ze teraz čakám pol hodinu, kým mi príde autobus.
@savvym nj sak ja vim ze to tak funguje ze na zapade su ceny ako u nas skoro a platy 100krat vyssie a v senkoch draho aj ked tomu nechapem ale nevadi dpc vies co v Nemecku sme boli v takom obchode asi ako je lidl a secko lacnejsie ako u nas to je sila aj pivo dobre za 50 centov a tak ....z toho ma isiel slak trafit
mňa nasralo to, že na LiR sa bude musieť platiť takými debilnými náramkami..a proste odobrali nám možnosť voľby a nech idú do riti s tým.. hlavne, že tie náramky sa registrujú, na čo potrebuješ vstupenku..ale moja vstupenka je tetovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
jediné čo ma nahnevalo, je že niekto nechal moju hubku hodenú v dreze, nenávidím keď moja malá hubka na umývanie hnije vlhká v dreze a nie je pekne vyžmýkaná odložená na dreze! D
@Mobscene_69 vecer chlpy nevidno
Milujem tieto svoje produktívne dni.
Inak bol dnešok super akčný. Len ten Chester ma už včera rozosmutnil.
@hagelslag
Presne tak, treba sa opytat, ja uz nejaku skusenosti mam z tahanim vyfukov cez krizovatku, kde sa z teba kazdy smeje.
Mam aj skusenosti s nakladanim vyfukov do auta, pretoze nie kazdemu ide otvorit kufor.
- Že si frajer zabudol doma telefón a je v práci takže sa s ním nemôžem spojiť.
Ale nič také tragické ani jedno nie je