No táák len taký menší prieskum, že o čo gou viete
Mňa napríklad neuveriteľne hnevá, keď využívajú situáciu
Napr:som príliš malá na to, aby som sa maľovala..
Ale ďosť veľká na to, aby som v nedelu mohla ísť do obchodu na 20 kg nákup
Najviac ma dokáže nahnevať ak niekto dospelý nemá ani štipku zodpovednosti.Ale ohŕňa sa svojím vekom ako neviemčo.A hnevá ma keď dospeláci riadia auto pod vplyvom alkoholu..do by som dala aspoň na mesiac do väzenia
čo ? No tak napríklad to isté čo Teba...som príliš malá na to aby som išla na dedinskú diskotéku na ktorej bude polovica dediny,aj v mojom veku....A som veľká ..ked treba povysávať,ísť na nákup,prať,upratovať,strážiť sesterku a tak.. nespravodlivé..že ?
mna dokaze vytocit akurat tak vycitky tipu,pozri co vsetko mas,vobec si to nevazis,co by in9 dali zato keby mali to co ty... tak toto mi vzdy zdvihne tlak ,ale tak inak spokojnost.
najviac ma štve,ked mi hovoria že sa učim pre seba,..ale ked sa mi niekedy pritrafí horsia znamka ako 2 uz mi dohovaraju,ze ci to nemohlo byt lepsie..?!!!toto fakt nepochopim.....: disappointed:
co ja viem.. porovnavanie seba so mnou ked boli v mojom veku..a neustale opakovanie niektorych veci lebo pravda, podla veku sa da rozoznat inteligencia
na mojej mame mi vadi to, co spomenula @lilushka ...alebo niekedy sa sprava ako teenagerka ..ked jej vysvetlim, ze by mala mat rozum tak sa len bud smeje alebo odide prec, alebo ignoruje(viem, je to divne, ze ja jej toto hovorim, ale niekedy mi pride taka nezodpovedna v niektorych veciach a zo vsetkeho sa smeje skoro, ked jej nieco hovorim..)...dalej mi strasne vadi, ze bud je sama ironia, hlavne ked si uz myslim, ze sa so mnou normalne rozprava...potom mi vadi, ze bud je na mna hnusna alebo velmi mila, to su extremy, ktore nemam prave najradsej...a etse ze mi neveri...ked jej poviem ze nefajcim, nek*rvim sa, tak jej to mozem aj odprisahat, ale ona mi v nicom neveri a ani ja jej uz...este ze ked ma blbu naladu tak si to vybija na nas...alebo ze nie je doma cely den a potom ked pride tak povie ze som bola na pc cely den, ze osm nic neurobila atd. pritom vobec nevie, co robim...niekedy je pravda ze ut presedim skoro cely den, ale urcite nie vzdy..dalej ma nic nenapada...
@9 a neucis sa pre seba?
pravda znamky su len tak na odhad, pri nasich "ferovych" uciteloch moze clovek co ma trojky z fyziky, vyhrat nejaku vacsiu sutaz, su take pripady a dost vela
@bress - neviem ako ty ale mne rodičia nikdy nehovoria do známok - vedia že sa učím a vedia že im ukážem na vysvedčení len dobré známky - iné ich nezaujíma - vedia že mám rozum a to si na nich cením
nenavdim, ked povie: pozri, ale ine "deti" to tak robia, preco ty nemozes??? a ked jej potom na dalsi den poviem: preco to nemozem mat, ked to maju ine "deti"? povie mi, ze JU ine deti nezaujimaju...
nenavidim, ked mi povie, ze sa ucim pre seba, aj ked dobre vie, ze sa ucim len kvoli tomu, aby bola ONA spokojna...
nenavidim ked po mne vrieska, ze jej robim hanbu
nenavidim, ked odo mna ocakava, aby som bola perfektna vo vsetkom aj ked obidve vieme, ze to nedokazem...
nenavidim, ze ked poviem, ze nieco chcem, povie: chod a zarob si (aj ked mam 16) a ja si musim zhanat brigady aby som si mohla nieco kupit
nenavidim, ked mi raz za rok da nejaku posratu vec NA MOJE NARODKY!!! a na dalsi den mi ju vezme, lebo si ju vraj nezasluzim...
A najviac nenavidim, ked ma vyhadzuje z domu, lebo prizivnika vraj zivit nebude a mala by som si uz najst pracu a vlastne byvanie...
a PS: Nemám rád keď si rodičia chcú aby ich deti dokázali to čo oni nemohli dokázať keď boli deti. A potom chcú od svojich detí nemožné. Nikdy taký nebudem A ma´č to ťažké
síce aj ja som doslpelá, ale na starších odo mňa, aj na rovnako starých ľuďoch nemám rada, keď niečo začnú a potom len povedia: "Vieš čo nechaj tak..." a takisto nemám rada prílišnú tvrdohlavosť, pre ktorú sú isté veci, ako sú...A samozrejme klamstvá a tak...
No... u nás som na upratovanie už veľká to vždy ale šak ja aj tak vkuse dobrovoľne upratujem lebo nenávidím neporiadok strašne a štve ma, keď je niečo nakrivo alebo nerovnomerne a malá som na... chodenie vonku večer ale tak nemám rada, keď ja mám pravdu a oni si aj tak myslia svoje...
kazdopadne hoci som kvazi dospela, aj tak musim ocuvat tie rodicovske vykyvy...
neznasam ked sa foter, ktory sa o mna ani nestara , zacne zrazu do niecoho miesat..a neznasam ked sa robi, ze vsetko vie a ja sa snim nemozem ani hadat, lebo ZASE to bude moja vina, ked bude doma bordel...
a neznasam, ked sa nieco stane a nechcem matke povedat rpecos a to stalo-aj ked to nijako ju neovplyvni- a ona si vlastnymmi cestickami najde sposob, aby sa dozvedela pricinu..to prosto NEZNASAM!
a nemam rada, ked sa matka na ze zjedla vsetku mudrost sveta---a este neznasam, ked napriklad upratujem izbu a ona pride a veci poupratuje uplne inak lebo PODLA NEJ je to lepsie...
väčšina "dospelákov" s ktorými sa dostávam do styku, sa ku mne chová ako k dospelému, takže s nimi nemám nejaké konkrétne problémy. okrem toho nenechám si od hocikoho skákať po hlave. ked mi 35 ročný skladník začne dávať na javo, že je niečo viac kvôli veku, tak ho vysmejem.
ze zato aki boli oni si myslia ze taka budem aj ja a podla toho sa ku mne spravaju,ze opakuju aj chyby po svojich rodicoch ze nechapu ze nechcem byt jak v klietke furt zavreta ale obcas aj vyletiet......
mna vytáča nonstop moj foter..na hlavu padnutý už je...všetko čo robí neznesiem lebo mi ani pekne povedat nevie...furt mu daco vadí a furt do mna rype a odpaja mi aj net, kazi pc, a odpaja poistky..total chore toto uz nemam slov na neho celeho
ked my rozprava ako sa spravala ona vo svojom veku a ako sa spravam ja a porovnava to..ze ona bola nonstop vonku a ja som leniva a furt trcim doma ze ona ani nevedela co je to nudit sa..ze moc sedim za netom a ze ona ani pocitac nemala a nevadilo jej to..ze si moc vyberam oblecenie ze ona vzdy nosila po sestrach a bolo dobre..ze neupratujem ze ona v jej veku mala so sestrami sluzby a upratovala..
Celkove mi vadí keď mi nedôverujú a porovnávajú,ale len vtedy keď sa im to hodí..Napr v škole dostanem dobrú známku možno aj jediná (čo sa nestane) tak to je jedno ale keď som ja tá horšia tak sa hneď pýtajú na iných a vravia prečo nemám takú dobrú známku ako on/ona... iný príklad ma nenapadol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale nemám rád keď mi ľudia nedôverujú.
aj vy sa raz dopracujete do veku, kedy budete "zneužívať situáciu"
@6 ale coze tolka sebakritika
mna dokaze vytocit akurat tak vycitky tipu,pozri co vsetko mas,vobec si to nevazis,co by in9 dali zato keby mali to co ty... tak toto mi vzdy zdvihne tlak ,ale tak inak spokojnost.
pravda znamky su len tak na odhad, pri nasich "ferovych" uciteloch moze clovek co ma trojky z fyziky, vyhrat nejaku vacsiu sutaz, su take pripady a dost vela
viac menej nic take mi nevadi
nenavdim, ked povie: pozri, ale ine "deti" to tak robia, preco ty nemozes??? a ked jej potom na dalsi den poviem: preco to nemozem mat, ked to maju ine "deti"? povie mi, ze JU ine deti nezaujimaju...
nenavidim, ked mi povie, ze sa ucim pre seba, aj ked dobre vie, ze sa ucim len kvoli tomu, aby bola ONA spokojna...
nenavidim ked po mne vrieska, ze jej robim hanbu
nenavidim, ked odo mna ocakava, aby som bola perfektna vo vsetkom aj ked obidve vieme, ze to nedokazem...
nenavidim, ze ked poviem, ze nieco chcem, povie: chod a zarob si (aj ked mam 16) a ja si musim zhanat brigady aby som si mohla nieco kupit
nenavidim, ked mi raz za rok da nejaku posratu vec NA MOJE NARODKY!!! a na dalsi den mi ju vezme, lebo si ju vraj nezasluzim...
A najviac nenavidim, ked ma vyhadzuje z domu, lebo prizivnika vraj zivit nebude a mala by som si uz najst pracu a vlastne byvanie...
a PS: Nemám rád keď si rodičia chcú aby ich deti dokázali to čo oni nemohli dokázať keď boli deti. A potom chcú od svojich detí nemožné. Nikdy taký nebudem A ma´č to ťažké
@17 ani jedno, ani druhe... ale zvykla som si... aspon v ramci moznosti...
k téme.... niekedy to aj mne lezie na nervy-
neznasam ked sa foter, ktory sa o mna ani nestara , zacne zrazu do niecoho miesat..a neznasam ked sa robi, ze vsetko vie a ja sa snim nemozem ani hadat, lebo ZASE to bude moja vina, ked bude doma bordel...
a neznasam, ked sa nieco stane a nechcem matke povedat rpecos a to stalo-aj ked to nijako ju neovplyvni- a ona si vlastnymmi cestickami najde sposob, aby sa dozvedela pricinu..to prosto NEZNASAM!
a nemam rada, ked sa matka na ze zjedla vsetku mudrost sveta---a este neznasam, ked napriklad upratujem izbu a ona pride a veci poupratuje uplne inak lebo PODLA NEJ je to lepsie...
a to bola proste ina DOBA!!