naposledy som sa tak smiala ked sa v triede ohadzovalo kaktusom,pristal mi pod zadkom a ja som si pomyslela co by sa stalo keby som si do toho sadla a uz som sa smiala a teda poriadne...
no ja sa vždy rozosmejem z mojej kamošky... ona má stále také šťasti, že sa niekde podkopne, spadne, alebo niečo vyleje.. asi pred rokov sme boli v reštaurácii a čašník jej doniesol šalát...a ona samozrejme chcela na seba upozorniť, natiahla sa poň a celý ho vysypala na chudáka čašníka /a verte, bol sexy/... potom ho začala utierať a ospravedlňovať sa až mu rukou vrazila do rozkroku.. tomu sa hovorí smiech na popukanie..
ja mám často strašné výbuchy smiechu. dokážu ma rozosmiať spomienky a hlavne fotky spojené s týmito spomienkami, potom moje baby, keď si vypijeme a to potom nerobíme nič iné, len sa smejeme až plačeme a aj môj Peťo, ktorý ma dokáže rozosmiať ako nikto iný.
a aj hlúposť niektorých ľudí, hlavne prehnane starostlivých rodičov, to si často sadneme na ihrisko v lete na trávu a pozorujeme ich a vždy sa nasmejeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a aj hlúposť niektorých ľudí, hlavne prehnane starostlivých rodičov, to si často sadneme na ihrisko v lete na trávu a pozorujeme ich a vždy sa nasmejeme