to je snad kazdemu jasne... fajčenie, alkohol, drogy, hneď pri komunikacii ine nazory, spravanie, klamstvá atď. Uvažované boli osoby, ktoré boli na pohľad príťažlivé, teda o vzhľade nemusí byť reč.
@minion7 pearcingy, tetovania, kruhy v ušiach, nepekná postava ... ale to je individuálne sa nedá opisovať. Je veľa typov ľudí/postáv atď. Každému je niečo iné sympatické... Na vzhľade až tak nezáleží, keď sa zamiluješ
Čo všetci máte proti drogám dpci... drogy sú fajn to len ľudia sú jebnutí....aj nožom sa dá zabíjať nielen krájať...všetko je fajn len ľudia sú jebnutí....ale s5 k téme, pokiaľ je to retardovaný kus, kokot, a všetko to čo sa mi tu nechce vypisovať..
ked pije, fajci, odpluva si, nadava a hlavne ked DROGUJE, to uz vies, ze to nema buducnost, ked ma ruky dopichane od marihuanyy joj
a este som zabudla pirsinky, tetovania a roztahovaky, to je indikator zlej vychovy a problematickej povahy
neviem ako to presne myslíš, ale tak väčšinou sú to veci, ako už popísali nado mnou,
a ešte takéto, čo som reálne zažila:
- keď mi po dvoch dňoch povie, že je do mňa zamilovaný
- keď balí vrátane mňa všetky naokolo a je odhodlaný začať chodiť s tou, ktorá mu povie ako prvá áno
Prekážalo by mi, keby sme mali odlišne nastavené základné hodnoty a životné ciele, takto dlhodobý vzťah nemôže fungovať. Prekážalo by mi, keby mal jeden partner výrazne rozvinutejší intelekt a ten druhý by ho nevedomky brzdil, ťahal dole a naopak, ten "hlúpejší" partner by nestíhal. Nepáčil by sa mi vyslovene škaredý človek. Bežne, keď vidím aj (pod)priemerne vyzerajúceho chlapa, viem si na ňom všimnúť niektoré pekné črty, určiť, čo by sa mi na ňom páčilo... Vadilo by mi mať partnera, na ktorom by som nič také nájsť nevedela.
Strašne veľa zdanlivých maličkostí lebo značia o tom aký človek je... No čisto 100% odradenie sú určite drogy a to že baba nemá vlastný charakter - počúva mainstream hudbu, oblieka sa rovnako ako hocikto iný, má úplne nudné a obyčajné názory a podobne.
@james98 no však ja si ani nikoho hľadať nejdem, nech idú do ....všetci radšej si zničím život chlastom, fajčením a pre mňa za mňa aj drogami ak to bude pre mňa znamenať že budem 80% času pociťovať fake šťastie a nebudem mať depky
@relieforsaddist Tiež to tak beriem - nie je nad to zobudiť sa ako som sa zobudil dnes, ešte v high stave Jediné čo človeku chýba, je pravidelný sex - takto je to vždy len o náhode, či v ten večer niekoho zbalíš - ale väčšinou sa podarí.
Fajcenie, alkohol, nizke zivotne hodnoty, nizka inteligencia, zle vyjadrovanie, zadrety hip.hoper, lenivec, clovek ktory predomnou casto striedal partnerov, samozrejme zly vyzor a hlavne nenavidim ludi bez nazoru. Ci este nieco? Presne takehoto partnera mam a lepsiu zenu som asi este nestretol.
@darkestangel Presne to som zhrnul pod nizke zivotne hodnoty, akurat nie som v rozpolozeni to tak krasne zoštylizovať a napisat. Poznam vela parov, kde ma jeden z nich velky potencial a ten druhy ho, ako si napisala brzdi a taha nas5 a nevedia sa nikam pohnut. Treba byt progresivny a ist za lepsim zivotom, ale ked je jeden z dvoch spomaleny mamrd, tak takeho len nechat tam kde je a najst si cloveka, ktory to s vami pothane daleko.
@6q66 a ja zase nie som v rozpoložení rozpísať konkrétne veci, preto som to tak zaobalila ale úplne sa stotožňujem aj s tvojím komemtárom, všetko z toho sa dá nazvať aspoň jednou "škatuľkou", druhom neduhu z môjho komentára
a @tangerina toto vychytala: "keď balí vrátane mňa všetky naokolo a je odhodlaný začať chodiť s tou, ktorá mu povie ako prvá áno " - tiež čistý pokecovský typ!
Sice to autorke asi moc nepomoze, neviem, viac veci, vobec mi nevyhovuju dnesne zeny, aj ked suhlasim ze vyzorovu su pekne . @Relieforsaddist@31 kokos, a ja ze som sam ....
@nats keby len to tak si este stale piseme
a inac dost ma odradza ...ked uz sa dievca maluje upravuje a vobec nema sudnost ked to vyzera zle...resp ked nema vkus ma kopec doplnkov....inac afekt falos, hlupost, a este ked je prilis komplikovana...no ale to ste vsetky
drogy a ked ma zena slovnik jak bača... to sa ku slecnam vobec nehodi... ani to fajcenie mi moc nelichoti ale pokial mi nebude fajckat v obyvacke a pred boztekom si da aspon zuvacku tak to sa da prezit a tunely v usoch...
@43 ,ked ma akoby len naucene,nepremyslene reci,to co sa vravi,to najjednoduchsie...napr debata o miley-...pretoze je jebla,bere drogy,hlupe tela...-aha,tak to sme sa porozpravali cize ked je psychika podcenena. rozmaznanost.neznasam zalaskovane psie oci,vtedy si vravim,ze ten clovek vidi vsetko krajsie nez je,ignoruje to zle...chcem normalny pohlad,pri kt.sa nebudem citit zidealizovana,ale ze ma ma rad taku aka som. veta,,mala by si pribrat" vo vztahu je to samozrejme aj o tele,postava je teda dost dolezita.tak preco sa o mna usiluje niekto,kto si mysli,ze mam vyzerat inak... (hej pisala som,ze chcem schudnut z brucha a stehien,lebo chcem,aj amy wineh.bola stihla,ale ake mala brucho?ano,strasne )
Ak je to typ ženy, čo rada strieda chlapov, flirtuje a má až moc dobrè "vzťahy" s kamarátmi(chlapmi).
Lebo pre mňa je dôležitá dôvera a vernosť to je asi na prvom mieste.
Tetovanie, fajčenie, plastiky a botoxy, závislosť na sociálnych sieťach, čítanie Twilightu, 50 shades a Zem a vek, sklon ku konšpiračným teóriám, anorexia/morbídna obezita atď už sa mi nechce písať @19 hups
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a este som zabudla pirsinky, tetovania a roztahovaky, to je indikator zlej vychovy a problematickej povahy
a ešte takéto, čo som reálne zažila:
- keď mi po dvoch dňoch povie, že je do mňa zamilovaný
- keď balí vrátane mňa všetky naokolo a je odhodlaný začať chodiť s tou, ktorá mu povie ako prvá áno
Uspesne ma odradila aj prilisna priamost, ked sa ma typek na rovinu spytal, ci sa spolu vyspime. Som bola nesmele neskusene dievca a on toto.
a zúfalstvo (čo je vlastne aj to, že chodí na pokec )
@Relieforsaddist @31 kokos, a ja ze som sam ....
a inac dost ma odradza ...ked uz sa dievca maluje upravuje a vobec nema sudnost ked to vyzera zle...resp ked nema vkus ma kopec doplnkov....inac afekt falos, hlupost, a este ked je prilis komplikovana...no ale to ste vsetky
Lebo pre mňa je dôležitá dôvera a vernosť to je asi na prvom mieste.
@19 hups
Ked si mysli ze nie je tuctovy, nudny ani mainstreamovy.
Ach, a lenivost. Prokrastinovanie. Neznesiem neproduktivne plytvanie casom.