mňa nehorázne vie naštvať, keď v kdejakých dlhých rozhovoroch niekomu objasňujem nejaké záležitosti ohľadom môjho vnímania vecí a tak ďalej a vysvetľujem mu, čo ma serie na druhých ľuďoch a bla bla
..
a ten dotyčný to potom urobí. fuj, jak ja neznášam, keď sa proste musím nasrať z princípu
a tak kadečo...prístup ľudí...keď sa mi niečo fakt, že totálne nepodarí a babrem sa s tým hodnú chvíľu...a tak...naposledy ma naozaj v priebehu sekundy totálne naštvalo keď vypadol net a ja som mala robiť jednu strašne dôležitú prácu do školy...ale skôr ako niečo takéto ma dokážu nasrdiť ľudia samotní...je toho veľa proste...ale všímam si na sebe, že začínam trpieť tzv. samonáserom...
so všetkou láskou-môj otec. ten na to nepotrebuje ani sekundu, do sekundy aj 14krát. a strašne intenzívne. môj súrodenec po ňom zdedil časť toho talentu, takže je na druhom mieste. a za nimi dlho dlho dlho dlho nič. a čo nasleduje, to neviem.
Keď ma niekto presviedča o svojej pravde a neprizná, že je kokot.
Môj frajer ma vytáča na počkanie, spolubývajúca ma vytáča, najlepší kamarát ma vytáča...vlastne ma vytáčajú všetci, na ktorých mi záleží a ktorých mám rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
...ked si niekto stoji za svojim, aj ked mu druha strana jasne preukaze, ze sa myli
...ked mi niekto klame do oci
...prehnane samopresadzovanie sa a servilnosť
..
a ten dotyčný to potom urobí. fuj, jak ja neznášam, keď sa proste musím nasrať z princípu
A keď sa niekam s niekým chystám a ten dotyčný zmešká spoj.. Vtedy aj plačem
a tak kadečo...prístup ľudí...keď sa mi niečo fakt, že totálne nepodarí a babrem sa s tým hodnú chvíľu...a tak...naposledy ma naozaj v priebehu sekundy totálne naštvalo keď vypadol net a ja som mala robiť jednu strašne dôležitú prácu do školy...ale skôr ako niečo takéto ma dokážu nasrdiť ľudia samotní...je toho veľa proste...ale všímam si na sebe, že začínam trpieť tzv. samonáserom...
Ale neuveritelne ma stvu nepriame odpovedene na proste otazky.
2 slova: ano nie
nic viac neziadam
Emm keď sa dakto jebe do niečoho o čom vie hovno
Môj frajer ma vytáča na počkanie, spolubývajúca ma vytáča, najlepší kamarát ma vytáča...vlastne ma vytáčajú všetci, na ktorých mi záleží a ktorých mám rada