@cajocky pravid. vyhrazanie matikarky, pol triedy na prepadnutie, naša prax, spoznala som faloš, nervozita pred praxou, moja neistota kt. len ti ,,idioti,, zvysovali, 3 nulte po sebe, benevolencia pre niekt. pripadoch .......many more
spolužiaci a profesorka, ktorá každú hodinu len rozpráva a rozpráva o viacmenej nepodstatných veciach, ktoré si všetci môžme zistiť aj sami a veci, ktoré nie sú v knihe a hľadajú sa ťažko na nete ani len nespomenie .
na základnej? že som bola v triede skoro so samými idiotmi. na strednej? zopár učiteľov a predmety, ktorých mám už plné zuby a ešte reči typu "na vysokej to je takto, na vysokej vás s tým pošlú do prdele, na vysokej sa už toto učí, zachvíľu ste maturanti" hlavne že nám to hovoria už hádam od primy som na strednej, tak nech mi dajú pokoj s požiadavkami "ako keby sme už boli" na VŠ
mna jedine jedna profesorka, ktora nedokaze do oci povedat ze mi da na konci roka horsiu znamku (pricom jej oblubenkyni s rovnakym (!) priemerom dala lepsiu) a urobi to druhy rok za sebou
Neochota niektorých spolužiakov meniť si úbor na telesnej. To boli potom iné vône a pachy v šatni Ďalej som neznášal šušlanie nášho fyzikára a (nesmejte sa) keď spolužiaci vyrušovali na hodine.
ako sa to volalo.. hospodárska ekonomika? tá učiteľka bola hrozná, a ten predmet ešte horší, furt som mala zlé známky z toho aj keď som sa to jeden deň nadrvila a na druhý som na písomku všetko zabudla :S a keď ma tá učiteľka vyvolala pred tabuľu, no zbohom..
mňa vždy vytáčala davovosť a neschopnosť povedať, čo si kto myslí, v správny moment. všetci sa len sťažovali a frflali, ale aby sa niekto zdvihol, keď bolo treba, tak to nie. od toho som vždy musela byť ja.
neviem si pomôcť na základke to boli červené trenírky na hodine telocviku.to všetci sme museli mať povinne s bielymi tričkami červenú farbu neznášam a bola všade,kde som sa pozrel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
(
RNDr. Emília Bílá na strednej
nesplnené očakávania na vysokej
Túto vetu dodnes z duše neznášam..
A na strednej? Tú ma asi najviac irituju niektorí spolužiaci (bohužiaľ polovica triedy) a strava v jedálni..
if u know what i mean
potom @1
a teraz učitelia kt. nič nevedia o sv. predmete,
učitelia kt. berú žiakov ako hlupákov...veľakrát aj napriek tomu že majú žiaci pravdu..
A ešte ten ***** čo nám robil rozvrh
Inak ako tak čítam reakcie ostatných, tak mám pocit, že mi škola viac-menej vyhovuje.... super kolektív v triede robi svoje
nic nie je lepsie
ale jej sa to raz vrati