Spontánnosť , to že nikdy neviem, čo prinesie další den, nič neplánujem, nechávam plynúť a zároven si viem zhodnotiť priority a neprekočiť únosnú mieru
úsmev, krásnych dievčat (aj vtedy ked viem, že ich nebudem mať) , futbal , kamoši , tým , rodina , kúpaliská v lete, lyžovačky v zime a ked nie su peniaze, kludne aj na sánky na kopec pôjdem.
žiť naplno a na svoj vek.
Mám 21 rokov , nebudem sa hrať na dospelého kým nemusím , ale prijimam zodpovednosť úmernú môjmu veku.
Ale tak, vždy sa nájde niečo, čo človeka poteší (je rád že žije), alebo zarmúti (najradšej by skoncoval so životom...), treba to brať tak. Dobré je sa usmievať na svet, myslieť pozitívne a človek prežije krásny život
rozprávanie sa s rodinou a kamarátkami, kreslenie, chodenie vonku, jedlo, počítač, spoločenské hry a iné hry, cestovanie.. ale vlastne tých vecí je strašne veľa, najmenej stotisíc. Mňa baví snáď každá druhá činnosť lepšia otázka pre mňa je čo ma nebaví.
Nepredvídateľnosť ... najma ,keď sa vám zdá, že sa už niečo nemože posrať viac a ono sa to ešte veru dá a najlepšie je keď sa smejete,že to vlastne nebolo ani také zlé ako sa zdalo...a samozrejme rozmanitosť, čo tu bola spomínaná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ale inak mám najradšej chvíle s @1 2pusinka16
A baví ma i @skippik !
úsmev, krásnych dievčat (aj vtedy ked viem, že ich nebudem mať) , futbal , kamoši , tým , rodina , kúpaliská v lete, lyžovačky v zime a ked nie su peniaze, kludne aj na sánky na kopec pôjdem.
žiť naplno a na svoj vek.
Mám 21 rokov , nebudem sa hrať na dospelého kým nemusím , ale prijimam zodpovednosť úmernú môjmu veku.
Milujem život
Priatelia
Ibiza
Ale tak, vždy sa nájde niečo, čo človeka poteší (je rád že žije), alebo zarmúti (najradšej by skoncoval so životom...), treba to brať tak. Dobré je sa usmievať na svet, myslieť pozitívne a človek prežije krásny život
A najbližších 150 dní ma bude baviť všetko
ale taktiež @4 môže byť
najblizsich 150 dní a aj potom!