moja mama: ale máte, som sa pred chvíľkou pozerala.
Tri hodiny som krásne farebne robila projekt, hľadala na nete, vystrihovala, kreslila, tlačila, farbila.. a naraz kuknem na rozvrh a zistím že fyziku ozaj nemáme
alebo moja sestra si vzala dve deli tyčinky zo špajzy a ja som si šla vzať jednu a mama po mne začala vrieskať či som normálna pred večerou (toto sa stalo pred 2 min)
momentálne teraz, že som zas zistila, že táto domácnosť je najviac prijebaná ako len môže byť a, že nenávidím svojho brata čo už vlastne dávno viem, ale aj tak!
v piatok ma naštvala jedna dotyčná, že sa hrabe tam, kde ju netreba. A pred 15 min to, že sa začal znova domáci kolotoč otázok a obvinení ohľadom mojej životosprávy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
- samotná moja blbá situácia
- že v tomto vyjebanom meste cez víkend zatvárajú stánky a vypínajú automaty na lístky
- že som značne odrezaná od sveta, hoci potrebujem hovoriť s dobrými desiatimi ľuďmi
- že si musím požičať okolo 200 €
- že ak ich zoženiem, budem ich splácať minimálne pol roka
- že akonáhle mám robiť niečo do školy, dokážem si nájsť zábavku typu rozvášňovanie sa o svojej rodovej identite na obskúrnych stránkach
- sama na seba som sa naštvala
- to, že som to v piatok zbytočne prehnala
ja: čo? veď fyziku zajtra nemáme
moja mama: ale máte, som sa pred chvíľkou pozerala.
Tri hodiny som krásne farebne robila projekt, hľadala na nete, vystrihovala, kreslila, tlačila, farbila.. a naraz kuknem na rozvrh a zistím že fyziku ozaj nemáme
alebo moja sestra si vzala dve deli tyčinky zo špajzy a ja som si šla vzať jednu a mama po mne začala vrieskať či som normálna pred večerou (toto sa stalo pred 2 min)
1.menej co ma nastvala - Idem reprezentovat skolu, a dozviem sa ze mi nic nepreplatia - a su to celkom slusne naklady
2.viac co ma nastvala - TY! D
ďalej ma nedávno nasral @dee99 -klasika
triedny,škola,Močáry !!!! klasika