1) Každá myslienka na ňu.
2) Keď si stanovím cieľ a samostatne ho dosiahnem.
3) Keď obijmem strom.
4) Keď kráčam naboso.
5) Keď mi ľudia dávajú najavo že niesom až taký chuj ako som si myslel
život..občas keď na to zabudnem tak umenie ..ale umenie je vlastne život tak či onak neexistuje slovo ktoré by to dokonale vyjadrilo takže asi všetko ma robí šťastnou
Kreativita - tvorba hudby , videí , dobré vzťahy ktoré nemám.
A najme keď prekonávam sám seba a tým pádom sa aj mením.
Vraciam sa do stavu ktorý sa volá " Byť sám sebou."
Gandža a sex. Jedného mam az príliš a druhé vobec, môj život nie je v rovnováhe.
Ale tak isto ma robí šťastnou keď sadnrm na bajk a cítim vietor vo vlaaaaasoch, keď sa smejem s kamosmi, keď dojdem za segrami do bratisky alebo ony za mnou, keď spravim skusku a keď ma sefko pochváli,ked mam veľa ľudí v podniku a robota ficiiiiii, že ani neviem, kde mi hlava stoji a potom ten pocit, keď si sadnem konečne na riť... keď majú v tescu kvietky v akcii a mozem si nejake dovolit... keď v sekaci kupim päť šiat za desať eur... blbostky. Ale kedysi toho bolo oveľa viac, dnes sa tocim v kruhu stereotypu, v ktorom sa nemam na vo tešiť...
vzdy nieco necakane, rad pozeram zabavne kanaly na youtube, inak ma mqloco rozveseli, ale obcas to stoji za to. Som stale vazny, takze ked sa ma snazi niekto zabavit, je to tazke, ale nie som narocny, rad sa smejem na vselicom, dakedy aj na ludskej hluposti@lool141
ale skoro vzdy ma potesi chutne pivo, zemiakovy vianocny salat s reznom, ked nie som po praci zdraty ako kon a rano sa zobudim cerstvy. Ostatne veci su bezne.
Teple Slnečné počasie , peniaze , pekne rite, dobrá hudba. Nuž čo som taký skromný človek, nič viac si neprajem chcem len tieto 4 ale po cely rok, nie len cez leto. Ale vpodstate stačilo by keby som napísal len vela peňazí, za ne si potom už možem kúpiť aj slnečné počasie , aj pekne rite + hudbu.
hudba vačšinou klasická, ked hrámspievam, ked cvičím na nástroj a nie čo dosiahnem...a samozrejme čas s priatelmi, rodinou a velmi vdacím za to , že som zdrava..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ked ma v praci pochvalia a mam vsetky tasky hotove
Ked pridem domov a dame si pivko a mozem zaspat na gauci
Slaninka
2) Keď si stanovím cieľ a samostatne ho dosiahnem.
3) Keď obijmem strom.
4) Keď kráčam naboso.
5) Keď mi ľudia dávajú najavo že niesom až taký chuj ako som si myslel
Ale inak dinosaury.
keď sa BOH na mňa usmieva, vtedy viem, že je všetko v poriadku, tak ako má byť....
A najme keď prekonávam sám seba a tým pádom sa aj mením.
Vraciam sa do stavu ktorý sa volá " Byť sám sebou."
Blizki ludia
Bytie bez ludi tiez
Zradlo
Peniaze
Geek culture
Veda
Ale tak isto ma robí šťastnou keď sadnrm na bajk a cítim vietor vo vlaaaaasoch, keď sa smejem s kamosmi, keď dojdem za segrami do bratisky alebo ony za mnou, keď spravim skusku a keď ma sefko pochváli,ked mam veľa ľudí v podniku a robota ficiiiiii, že ani neviem, kde mi hlava stoji a potom ten pocit, keď si sadnem konečne na riť... keď majú v tescu kvietky v akcii a mozem si nejake dovolit... keď v sekaci kupim päť šiat za desať eur... blbostky. Ale kedysi toho bolo oveľa viac, dnes sa tocim v kruhu stereotypu, v ktorom sa nemam na vo tešiť...
@dreams155 ani nie veď žijeme v kapitalizme .