@hoperpohroma ked mavas niekedy take stavy, ktore sa nazvyjau overthinking (neviem to napisat po slovvensky), proste rozmyslas nad chujovinami, az ti ide hlava prasknut a mysel plodi same negativne veci a vlastne si sama robis takto zle a moze to normalne viest az k depresii a uzkosti, tak potom chapes, co myslim tym, ze pozitivne myslienky resp. zdrava mysel ma robi stastnou
nechcelo s ami vypisovat dalsie veci, ale mozu to byt aj sport, hudba, smiech, uspech, ale ta mysel to vsetko ovlada aj tak
maličkosti ma robia šťastnou..keď mi len tak počas dňa zavolá môj chlap iba preto lebo ma chce počuť a chce sa uistiť, že som v poriadku alebo keď len tak sa zastaví u mňa hoci aj na 15 minút, kamaráti, hranie kalčeta o 4 ráno, nové oblečenie, nakupovanie, hocijaký výlet, len tak šoferovanie auta v noci iba kvôli tomu pocitu slobody je toho dosť a keď tak rozmýšľam som celkom šťastný človek
Aby som bola dokonale šťastná, musela by som na všetko zabudnúť a na nič nemyslieť a mať prázdno/prázdnotu v hlave.
Ale také tie bežné veci - objímanie sa s niekým, koho ľúbim a koho mám rada, držanie sa za ruky, prekvapenia (ale len dobré), smiech, kamaráti, fotenie spojené s prechádzkou, písanie, počúvanie hudby, celkovo keď nie som unavená, ubolená a osamotená, to mi stačí.
Ked sa na mna nıekto usmeje, ked svıetı slnko hlavne teraz pocas zımy, ked sa mam moznost s nıekym porozpravat, pocuvat dobru hudbu, ked sı dobre zabeham, cez vıkend vyventılujem, ked sa dobre najem, vyspım, vytancujem, ked mı da nıekto najavo, ze mu chybam resp. ze je rad, ze tu som ... ale nıe vzdy ma to ucını stastnou, ası skor podla nalady.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Je toho mrte,vlastne,asi som šťastná Už len chlapa mi treba... Ktorý,samozrejme nebude idiot...
a dufam ze dostanem odpoved ze z hlavy (ach)
čiže, málokedy som šťastný
potom aj vela malickosti ma robi stastnou, uspechy, okamihy na ktore sa tesim atd.
nechcelo s ami vypisovat dalsie veci, ale mozu to byt aj sport, hudba, smiech, uspech, ale ta mysel to vsetko ovlada aj tak
bláznivé veci
hudba
...
ja napriklad mysliet pozitivne nedokazem, tak preto ma zaujimalo, co robia ostatni
inak asi len okolie a vlastna vsugeracia, ze sa mam fajn
Co to je???
niekedy nic.
niekedy tak vela.
neviem.
Ale také tie bežné veci - objímanie sa s niekým, koho ľúbim a koho mám rada, držanie sa za ruky, prekvapenia (ale len dobré), smiech, kamaráti, fotenie spojené s prechádzkou, písanie, počúvanie hudby, celkovo keď nie som unavená, ubolená a osamotená, to mi stačí.
-láska k manželovi, pekné chvíle, ktoré spolu zažívame, šantenie sa a smiech, túlenie sa, milovanie sa...
-láska k hudbe - spev, tanec...
-láska k priateľom a rodine - celkovo k ľuďom, ktorí ma robia šťastnou, je mi s nimi dobre a vedis ma rozosmiať aj podržať
-láska k prírode, k zvieratám a tie naše dve chlpaté deti, čo máme doma
A celkovo maličkosti - keď svieti slnko, dobré jedlo, pitie...ale hlavne hudba, manžel, kamaráti.
A milujem jamsessions - to je také bohémske To je ako iný svet