Moj priatel,pretoze s nim je moj zivot omnoho krajsi,pretoze mi dava pocit,ze som lubena a lubim a som pri nom maximalne stastna a sama sebou a viem,ze vie o mojich najhorsich strankach a aj tak si mysli,ze som najlepsia.
Moja rodina,lebo su super. A kamarati detto.
Moja praca,lebo ju mam rada a aj skola obcas .
A jedlo.
@likjul napr. bez toho, aby si si to vsugeroval... napr. že si sa dnes dohol s kamošmi že idete na zábavu, ale ty nemáš náladu, no tam sa budeš snažiť zabávať sa...
teší ma rodina
teší ma škola
teší ma keď svieti slniečko
teší ma cestovanie
teší ma hudba a čítanie
tešia ma hot dogy z Kauflandu
teší ma práca/ resp. brigáda
teší ma keď sa niekto druhý v mojom okolí teší...
a asi ma teší život samotný, len si to občas neuvedomujem
@nicmanenapada Prečo ťa to odradilo?
Píšem to preto, lebo nechcem vedieť, že keď na semafore svieti červená, mám stáť. Chcem vedieť aký je koreň toho, že by som mal zastaviť, chcem spoznať podstatu...
Teší ma každá vec, ktorú v živote mám. Niečo som len dostal, niečo získal...
Teší ma, že poznám ľudí, ktorý poznajú, spoznávajú mňa...
Teší ma, že aj napriek svojej "nedokonalosti" môžem robiť dobré veci pre druhých ľudí...
Teší ma dobrá hudba, umenie, literatúra... a to všetko preto, že vo vnútornej skutočnej radosti, môžem vnímať darom viery, o ktorý sa snažím prosiť, prítomnosť Boha/dobra v našich životoch.
V podsate mam aktuálne najväčšiu radosť s môjho chlapa, môjho auta a nášho bytu.
Potom sa vytešujem z toho, že mam dobrú prácu a pomedzi to sa môžem venovať škole. Vlastne ma teší úplne celý môj život, i keď ma vie nasrať
momentalne ma tesi v zivote hlavne to, ze som si nasla pomerne dost slusnu pracu v obore takmer hned po skole, a to bez toho aby som mussela sklamat svoje idealy a samu seba a ist robit do advokatskej kancelarie za minimalku.
teší ma, že ráno ak sa rebudím s vďačnosťou poďakujem Pánovi, že mi dal znova život........
že môžem pracovať na svojej duši, tak aby som sa čo najviac priblížil ku spáse...
tak ako sa píše v múdrej knihe, všetko ostatné je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
dnes som sa sám prechádzal popri vále rieky Nitry, celkom ma tešili tie kontrasty v prírode, samotná rieka do ktorej padalo lístie, spev vtákov...a tak, niekedy mi stačí len uvedomiť si, aký je život vlastne zázrak...
@melancholik mal by si prehodnotit ci je dobre sa stale opustat... tipujem ze budes mlady clovek a to je najkrajsia cast zivota... a ray budes ale poriadne banovat ze si ju takto premrhal, treba sa tesit z malickosti
Teší ma moja rodina, noví priatelia, ktorých som si za krátku dobu neuveriteľne obľúbila, škola, varenie, čítanie kníh vo voľnom čase, hlavne, keď som si dlhšiu dobu žiadnu neprečítala a potom zrazu začnem čítať, tak som z toho šťastná. Cez víkendy ma vie najviac potešiť spánok dokedy chcem a dnes ma totálne potešilo počasie.
Tesi ma zivot sam. Sice sa momentalne na mna valia nejake existencne problemy, ktore neviem okamzite vyriesit kedze v tom case budem na vyse mesiaca v kokotistane, ale aj tak vsetko super moj vecne vysmiaty kamos zbaleny v jednej malej cestovnej tasticke mi je velkou inspiraciou.
Tešia ma niektorí ľudia v mojom živote, tešia ma moje zvieratká, teší ma voľný čas kedy nemusím nič robiť, tešia ma dobre spomienky alebo súčastné dobré chvíle, teší ma že som zdravá, teší ma že sa môžem hýbať, teší ma že som sa prekonala a odbehla si včera 10 km a neskutočne veľa vecí v mojom živote ma teší ale komu by sa to chcelo čítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Moja rodina,lebo su super. A kamarati detto.
Moja praca,lebo ju mam rada a aj skola obcas .
A jedlo.
Hoci len mne do Tsky...
Hlavne sa o tom s niekým rozprávaj...
teší ma škola
teší ma keď svieti slniečko
teší ma cestovanie
teší ma hudba a čítanie
tešia ma hot dogy z Kauflandu
teší ma práca/ resp. brigáda
teší ma keď sa niekto druhý v mojom okolí teší...
a asi ma teší život samotný, len si to občas neuvedomujem
priatel
to, ze som schopna a dokazem veci ked si ich zaumioenim
moja tuzba vzdelavat sa
Píšem to preto, lebo nechcem vedieť, že keď na semafore svieti červená, mám stáť. Chcem vedieť aký je koreň toho, že by som mal zastaviť, chcem spoznať podstatu...
Teší ma každá vec, ktorú v živote mám. Niečo som len dostal, niečo získal...
Teší ma, že poznám ľudí, ktorý poznajú, spoznávajú mňa...
Teší ma, že aj napriek svojej "nedokonalosti" môžem robiť dobré veci pre druhých ľudí...
Teší ma dobrá hudba, umenie, literatúra... a to všetko preto, že vo vnútornej skutočnej radosti, môžem vnímať darom viery, o ktorý sa snažím prosiť, prítomnosť Boha/dobra v našich životoch.
teší ma všetko radostné
Potom sa vytešujem z toho, že mam dobrú prácu a pomedzi to sa môžem venovať škole. Vlastne ma teší úplne celý môj život, i keď ma vie nasrať
že môžem pracovať na svojej duši, tak aby som sa čo najviac priblížil ku spáse...
tak ako sa píše v múdrej knihe, všetko ostatné je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
mozno ked som opity ... vtedy sa citim dobre a necitim z kazdej strany neprijemne pocity, menej vnimam ludi a ich vyzarovanie potom...
a okrem yoho ma tesi este asi spanok 11 hodin + ... to je tak nieco krasne...
potom uz vobec nic