to, že kvoli tej vydrbanej robote nemám čas na nič a aj tak nemám žiadne peniaze, aby som mohol v pohode vyžiť. štve ma, že sa serem jak kokot každý týždeň hore-dole, nemám čas na priateľov lebo proste nevládzem. som vytočený, že mladý človek musí makať jak vôl a aj tak nič nemá, nedajú mu ani pôžičku, ani hypotéku na byt, pretože nemám žiaden, ktorým by som mohol ručiť až mi príde vtipné to, aký som vlastne nasratý
nemôžem pomôcť najlepšej kamarátke, ktorú mám rád jak vlastnú sestru, lebo som non-stop mimo mesto, proste ma vytáča momentálne takmer všetko
a zase ta depka ked proste nechcem nic len vypadnut z tohoto maleho prijebaneho bytu, prijebaneho mesta a proste.. byt stastna.. kazdy den zijem v dvoch svetoch a to s priatelom ked je mi uplne najlepsie a potom s rodinou ked by som sa najradsej obesila.. nikdy sa nechcem vratit domov a vzdy musim.. kazdy den.. a aki by som tu najradsej nebola.. a stale len pocitam dni az budem moct vypadnut a stale je to daleko.. strasne daleko..
@klaudiqaaa ja toto tak strasne nenavidim, ked mi toto niekto povie.. od 11 chcem vypadnut, uz 5 rokov mam takyto nazor a nezmenil sa.. a nezmeni sa dokial.. neviem, uz asi nikdy. nehovor mi to, pokial nevies co mam doma.
@hoperpohroma to máš pravdu, neviem aké to máš, ale po tom čo som prečítala pár tvojich blogov videla som v nich moje mladšie ja, tak preto ti to hovorím
Ja nikoho nenútim písať sem, čo nechce... toto je fórum pre tých, ktorí si proste potrebujú uľaviť od svojich problémov tým, že ich tu napíšu, pretože je dokázané, že to pomáha takže kto nechce, ten nepíše- jeho problém.
@fxx ozval si sa, tak keď nechceš aby na teba niekto reagoval, prestaň vyjadrovať svoje názory blbečku.... (ach)
@klaudiqaaa ja tu proste neviem vydrzat.. zakadym jak som doma tak ma ide porazit.. z toho, ze ked nieco potrebujem maju ma najviac v pici ale ked nahodou nepridem vecer domov tak zrazu zistia ze zijem a otec na mna zavola policiu.. ked mi na narodeniny kupia polotovarovu tortu len aby sa nepovedalo ze na mna zabudli a je taka hnusna ze sa z nej skoro pogrcam.. nemuseli rovno nic robit, to da fakt zabrat ked maju obchod 3 minuty od bytovky.. dostavam malo penazi na obed (mam skolu v inom meste) a tym padom si nekupujem obedy vobec a tie supky radsej usetrim, uz nezjem ani normalnu porciu jedla lebo je mi to vela.. cely cas jak som doma len ma zjebavaju za to ajke som strasne decko, pritom nerobim nic zle mam super znamky nepijem nefajcim, neviem koho by chceli. mozno pre to ze som sa nepodarila ako moj brat a nie som no-lifer co bude na nich dozivotne nalepeny. cel yzivot mi davali najavo ze som ta horsia a ze vzdy budem, stale mi picuju aka som tucna, ake mam hnusne vlasy, ako ja len skoncim.. ja to tam proste nevydrzim, ja nechcem cely zivot pocuvat ako som sa nepodarila.. radsej pojdem k niekomu kto ma lubi a budem driet aby som neumrela od hladu, co koniec koncom umieram aj teraz kedze na obedy nemam dost penazi, pridem domov a necaka ma tam ziadne jedlo.. lebo oni sebe pizzu kupia ale mne objednavat netreba. a na narodky len viac vidim ako sa na mna vyjebu kedze mi ani nezagratuluju.
sry za dlhy koment ktory sa ti nechce citat ale ja uz to nevladzem v sebe dusit.. ja len ze.. ja naozaj chcem vypadnut. a vypadnem. mozno nie prave v den 18tky lebo sa mi hodi ked mi budu este platit cestovne, ale blizko toho urcite.
@hoperpohroma ou :/ neskúšala si sa s nimi o tom porozprávať? narovinu im povedať ako sa cítiš???? a podľa mňa keby vedeli, že obedy sú drahšie, tak by ti priplatili.... nakoniec môžeš si nájsť brigádu a presne tieto skúsenosti ťa budú viac tlačiť vpred čiže je viac pravdepodobné, že to niekam dotiahneš, len treba chcieť
@klaudiqaaa najprv som mavala 1,30 a zvysili mi na 2.. a to mi ani na bagetu nestaci, niekedy si na obed kupim 6 fornettov ale aj to malokedy.. a ja som sa uz s otcom o tom snazila rozpravat niekolko krat, bola som uplna zufala a plakala som z toho.. a som sa mi vysmieval do ksichtu, vzdy to robi, uplne doslova sa mi vysmieva ze vsetko dramatizujem.. a ja tu sedim a chce sa mi skapat a to myslim vazne a on sa mi za to smeje.. proste.. ja tu nechcem byt.. a bojim sa ze do tych dvoch rokov ma jebne, podrezem sa, hocico..
už od včera hľadám jendu pesničku a nkde ju nemôžem nájsť, dokonca aj na youtube je iba naspievaná nejakou babaou.... hnevá ma to lebo vlastnme ani poriadne neviem ako znie, a ešte nie som pobalená a mám pocit že nič nestíham
@hoperpohroma úprimne povedané, nechápem načo tvoji rodičia mali dieťa, keď sa k nemu takto správajú..
a inak ja som nad takýmito vecami kedysi rozmýšĺala lebo spolužiačka na tom bola podobne, vždy úplne geniálne známky, nikdy neurobila nejaký problém alebo čo, aj v škole sa slušne správala, nepila, nefajčila.. a rodičia sa k nej správali jak k handre..
a proste je to tak, že si tí rodičia podľa mňa neuvedomia čo majú doma a aké majú šťastie, kým nezažijú aké zlé by to mohlo byť.. ja som mala 12-15 ťažko nechutne pubertálne obdobie, kedy pre mňa naši chodili na políciu, chodila som domov najebaná, v škole dvojky zo správania, fajčila som na každom rohu, proste som sa správala jak vymleté jebnuté decko, nevedeli si so mnou rady.. no a potom mi to prešlo nejako, naši boli šťastní ako som "zmúdrela zrazu" a od šestnástich som mala prakticky úplne voľný režim, síce sa o mňa zaujímali, ale po dohode som mohla prísť domov kedykoľvek som chcela, známky mať také aké mi vyhovujú, nekritizovali ma, jednoducho ma nechali žiť..
takže netvrdím teraz, že máš začať brať drogy a rozbiť im za noc barák, ale je možné, že iné riešenie neni :/ chcelo by to výtržníckeho súrodenca
@klaudiqaaa ja mam tak malo penazi ze ja si radsej za to nekupim nic.. stale len zijem na rozkoch a nemavam normalne jedlo a uz mi riadne jebe z toho.. este si niekedy kupim acidko, aj to sa mi zda drahe ked stoji euro, ale nemam ani ziadne vitaminy z tych rozkov.. a mama sa mu nikdy nepostavi.. akurat ked ma uz moc dlho skrti alebo ma taha za vlasy po celom byte tak ho zastavi.. ale sak sa jej ani nedivim ze sa ho boji.. ona mi raz povedala ze keby s nim nezila tak by mi asi dovolila vsetko, ale ze ma to stastie ze on ju moze usmernit.. tak asi tak nejak je to..
@h8u ani ja nechapem naco ma mali, uz ako mala som to nechapala.. mozno som len "nepodarok"
@h8u moje stastie ze brat je kocka co vobec nema kamaratov a cely cas sa len doma uci zmaturoval na same jednotky, on vzdy dostal co chcel a bude mat za par dni 19 a je male rozmaznane decko co ked len zakopne tak tak krici aby to vedela cela bytovka, nieco rozleje tak krici, nieco nema tak krici, proste ich malicky synacik ktory nikdy nevyrastie a bude s nimi stale.. a ja som vzdy bola rebelnejsia od neho.. proste nebola som ich verny psik, ked som s dacim nesuhlasila tak som to povedala.. a tak som nenavidena rodinou celou z maminej strany, lebo oni su vsetci poslusne kocky a potom este otcom, ale on ma aspon zbytok rodiny normalny..
@hajzelodkosti to by bolo pekne ale ja uz mam natolko zmenseny zaludok, ze male menu v mcdonalde je mi vela.. uz som v takom stadiu ze mi staci denne zjest 1-2 rozky a mam dost..
@hoperpohroma presne ako píše @h8u aj ja mám takú spolužiačku čo je na tom takisto a stále som sa divila ako sa k nej rodičia mohli takto správať... :/
@klaudiqaaa oni by sa pred socialkou tvarili ze je vsetko ok.. aj mne spoluziaci hovorili ze si vymyslam s rodicmi, ze jaki su to mili ludia.. no sak bodaj by boli na navstevu hnusni.. a stale, nemozem si ich odpratat z cesty, zalobou, socialkou.. lebo stale mi platia to cestovanie do BA a tam mam aj Petka.. keby mi to neplatili nemam sa s nim ako stretnut, cize musim to proste prezit do tych 18 a potom sa k nemu nasackovat a robit.. aj ked to nebude lahke tak moc nemam na vyber..
@hoperpohroma radšej sa vyjebem na školu a budem celé dni robiť aby som zarobil kludne aj na cesty z Košíc ak by to znamenalo že doma všetko budeš mať ok
správna otázka.. . Dnes ma netrápi, skôr irituje (slušne povedané) jedná... éééé baba (to je to ČO ), ktorá to NEMÁ v hlave úplne v poriadku. A idem si gratulovať, že som sa ovládla zakaždým, keď som sa na ňu pozrela a keď som nereagovala na všetko, čo povedala...
praca, deathline od area manazerky , kopec uloh, co musim stihnut do 10.00 .. to ze som prisla teraz z prace a o pol piatej vstavam aby som sla do nej zas, vyplata je az o styri dni a mojim rodicom lezie na mozog stredny vek, moj pneumolog sa rozculuje , ze ukoncit PNku so zapalom pluc a astmou po dvoch tyzdnoch je blbost, ze po kortikoidoch sa zacinam menit na loptu ... inac nic
@hoperpohroma držím ti palce aby ti všetko vyšlo tak ako chceš.. a aspoň máš priateľa o ktorom vieš že ťa ľúbi a že sa na neho môžeš spolahnúť a to je jedno veľké plus
len naozaj nechápem ako to môžu robiť ... ale si strašne silná holka a verím že to všetko zvládneš a budeš raz najšťastnejší človek na svete .... pretože po tomto si nič iné nezaslúžiš
@cinky kámo... môže ti biť útechou, že to čo popisuješ je situácia väčšej časti obyvateľstva na Slovensku. Mňa to tak isto sralo, aj pre to a hlavne kvôli tomu som odišiel zo Slovenska do Nemecka.
@hoperpohroma zájdi za psychologičkou, uľaví sa ti a možno si pozve rodičov a dohovorí rodičom. Horšie nebude, ako je a pravdepodobne to pomôže, keď tvoji rodičia nie sú dementi tak to pochopia. Podrezať si žily to nie je riešenie.
trapi am to, že som na jednej strane som rada že som na internate a si fajne pospim a všetko ale na druhej strane som sa mohla zbližovať (spoznávať) s chalanom ktorý mi je mimoriadne sympaticky..no musim si počkať do zajtra...
trápi, netrápi...čo ja viem.. dosiahla som to čo som chcela (po roku!), ale musím mlčať. Trápi ma, že neviem ako zareaguje moja mucinka, keď jej to poviem. Bojím sa, že mi to neodpustí čo som urobila. Ale aj tak je to len na skúšku.
trápi ma, že som len pred pol hodinou prišla domov zo školy a už sa zase musím učiť na 7 hodín , 4 písomky, diktát.. veď takto sa to nedá, ja chcem robiť aj dačo iné než školu
rada by som sa vyrozprávala, ale na to by som potrebovala nejakú bútľavú vŕbu, do fóra by som to naozaj nehádzala... takže asi ma trápi, že aj napriek tomu, že mám skvelých priateľov, vyrozprávať sa nemám komu lebo oni by moje problémy otočili na srandu.. presne tak ako včera a dnes... a ja by som sa na tom smiala s nimi a doma by som plakala, takže je to vlastne úplne jedno. vykecať by som sa mohla akurát tak priateľovi, ktorého tým nechcem zaťažovať po stý krát s tým istým problémom... asi sa potrápim sama....
@seminika varia v skole, ale mne proste nechuti take jedlo a vela to stoji.. nemam dobry pocit ked minam peniaze, strasne vela setrim kedze ziadne nemam.. a doma nemam z coho varit.. som si akurat chcela predvcerom spravit cestoviny so sunkou a ani to nebolo.. a prichadzam domov az vecer, vsetko je zatvorene a suroviny drahe samozrejme tiez..
zdravotné problémy ma trápia, potom to, že priateľovi sa nepáči v robote resp. keby boli iné podmienky..no a ak odtiaľ odíde tak bude odomňa veľmi veľmi ďaleko..až pokiaľ si tu nenájde niečo iné..a ešte ma trápi škola :p že je toho učenia veľa a mám z toho stresy :p a iné veci, o ktoré sa už deliť nebudem
Čo ma trápi ? Odkiaľ len začať. Nedostal som sa na školu, ktorú som chcel, následne na to ani do zamestnania, po ktorom som tak túžil, som na výške, ktorá je otrasná, v poslednej dobe mám ustavične zdravotné problémy, rodina už ani nevravím, nič mi nevychádza ako má všetko ide dolu vodou :/
že sa nedokážem s nikým úprimne porozprávať, lebo ma ostatní vidia ako bezstarostnú a ľahkovážnu a keď sa aj o nejakom probléme chcem porozprávať, zvrtnú to na žart... Doma sa už nevieme rozprávať bez toho aby sa to skončilo hádkou. Že ma ľudia s obľubou podrážajú a už aj z tých posledných dvoch ludí, o ktorých som si myslela že im môžem veriť ma jeden zase sklamal a ojebal... A že už to takto ide pár rokov, a keď sa na jar už všetko zdalo byť v pohode, zase sa všetko dojebalo a teraz je to ešte horšie.. Ani neviem normálne rozmýšlať, niekedy si pripadám ako schyzofrenička...a najviac ma momentálne sere to, že z týchto psychických problémov sa to začína prenášať aj na fyzické...že sa niekedy prichytím pri tom, ako mi je zle a potom zistím že som celý deň skoro nič nejedla....a že z toho, ako mi je zle z celého tohto sveta chodím už takmer pravidelne tyčkovať...a že ma už nič neteší....a už radšej nepokračujem
trápi ma , že o 2 dni mám odpovedať z básničky ktorá je na 2 strany maličkým písmom a nemám chuť sa ju učiť, keďže ani prvé 2 riadky (a riadne dlhé) mi nechcú naskákať do hlavy aj keď som si ich už 50x opakovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
147 komentov
Že mi zase prasklo Déčko...
nemôžem pomôcť najlepšej kamarátke, ktorú mám rád jak vlastnú sestru, lebo som non-stop mimo mesto, proste ma vytáča momentálne takmer všetko
narodeniny -> rodina
a zase ta depka ked proste nechcem nic len vypadnut z tohoto maleho prijebaneho bytu, prijebaneho mesta a proste.. byt stastna.. kazdy den zijem v dvoch svetoch a to s priatelom ked je mi uplne najlepsie a potom s rodinou ked by som sa najradsej obesila.. nikdy sa nechcem vratit domov a vzdy musim.. kazdy den.. a aki by som tu najradsej nebola.. a stale len pocitam dni az budem moct vypadnut a stale je to daleko.. strasne daleko..
hrozne daleko
@hoperpohroma v tvojom veku som si tiež po ničom inom netúžila, ale to prejde a nakoniec ani nebuceš chcieť odísť, neboj
a @1
(vo všeobecnosti asi nepodstatné veci)
@h8u šťastný to človek
@fxx ozval si sa, tak keď nechceš aby na teba niekto reagoval, prestaň vyjadrovať svoje názory blbečku.... (ach)
sry za dlhy koment ktory sa ti nechce citat ale ja uz to nevladzem v sebe dusit.. ja len ze.. ja naozaj chcem vypadnut. a vypadnem. mozno nie prave v den 18tky lebo sa mi hodi ked mi budu este platit cestovne, ale blizko toho urcite.
a inak ja som nad takýmito vecami kedysi rozmýšĺala lebo spolužiačka na tom bola podobne, vždy úplne geniálne známky, nikdy neurobila nejaký problém alebo čo, aj v škole sa slušne správala, nepila, nefajčila.. a rodičia sa k nej správali jak k handre..
a proste je to tak, že si tí rodičia podľa mňa neuvedomia čo majú doma a aké majú šťastie, kým nezažijú aké zlé by to mohlo byť.. ja som mala 12-15 ťažko nechutne pubertálne obdobie, kedy pre mňa naši chodili na políciu, chodila som domov najebaná, v škole dvojky zo správania, fajčila som na každom rohu, proste som sa správala jak vymleté jebnuté decko, nevedeli si so mnou rady.. no a potom mi to prešlo nejako, naši boli šťastní ako som "zmúdrela zrazu" a od šestnástich som mala prakticky úplne voľný režim, síce sa o mňa zaujímali, ale po dohode som mohla prísť domov kedykoľvek som chcela, známky mať také aké mi vyhovujú, nekritizovali ma, jednoducho ma nechali žiť..
takže netvrdím teraz, že máš začať brať drogy a rozbiť im za noc barák, ale je možné, že iné riešenie neni :/ chcelo by to výtržníckeho súrodenca
@h8u ani ja nechapem naco ma mali, uz ako mala som to nechapala.. mozno som len "nepodarok"
Ja to už vidím skôr ako prípad pre sociálku :/
keby som tú mala, mohlo byť veľa vecí inak, oveľa lepšie
som gay a plačem, keď to čítam čo píšeš!,
ako môžu vlatní rodičia nechať mladé, krehké dievča takto trpieť.............
moji rodičia mi dali všetko čo mi videli na očiach a aj moju homosex. prijali a majú ma radi!
budem sa za teba aspoň modliť a prihovorím sa u Stvoriteľa, aby ti pomohol.......filip
len naozaj nechápem ako to môžu robiť ... ale si strašne silná holka a verím že to všetko zvládneš a budeš raz najšťastnejší človek na svete .... pretože po tomto si nič iné nezaslúžiš
Penis mam uz cely meravy, vajciska maju pocit, ze uz nikdy nepocitia volnost... A sedim este v praci, vedla kolegovia, si nemozem ani urobit pohodu :/
...Som si sem len prisiel vyliat bolest, lebo realne nemam sancu
@kakuseibakaism mať tak tvoje problémy
od idealu to ma u teba daleko, ale poznam znamych, co od rodicov nedostanu ani cent.
a ako sa mám naučiť 250 vzorcov za 10 dní. bez možnosti ťaháku.